⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Yunus geri donse iyi olacak ama ne kadar hazir olacak orasi soru isareti.

ya peki kar yağarsa

fener havalimanı kapalı diye dönemezse

ertelenme gündemi yapar mı bunlar ?

Muslera
Franky Sanchez Apo Sallai (Eren)
Torreira Lemina Sara
Baris Osimhen Yunus (Sallai)

Muslera
Sanchez Lemina Apo
Franky Sara Torreira Sallai
Baris Osimhen Yunus

Kadro kalitemizin fenerden iki gomlek yukarda oldugunu dusunuyorum
Su maci totenham maci gibi oynamak lazim yedi duvele herseyi gostermek lazim en azindan 45 dakika nefes aldirmamak lazim

Yillardir kendi sahamizda dogru dürüst galibiyetimiz yok. Gecenki macta oldugu gibi cekirdek tayfa ve mücadele etmeyen geberik bitik futbolcular görmek istemiyoruz. Akli selim futbol oynananacak mac iste bu mac. Rakibin 3 stoperli sistemi onlari eksik birakmaya müsait. Yaldir yuldur saldirip sacma sapan bir gol yersek maskot mert hakan gibi futbolcular konsantrasyonu bozmak icin ucuz seylerin pesinde olur. Buna izin verilmemeli. Onlarin sahasinda futbol oynuyoruz ama bizim sahamizda konsantre olup top oynayamadik. Sacma sapan isleri birakalim.

Bu maçta da üçlü çıkmışlardı. Geri üçlünün ayakları zayıf olduğu için baskı yapmamış, onun yerine kalan oyunculara fazla oyuncu ile yüksek pres uygulamıştık. Hiçbir topu çıkaramamışlardı. Şimdi geri üçlünün ayakları iyi ama ileride çok hızlı oyuncuları yok. İyi analiz etmek gerekiyor.

ya peki kar yağarsa

fener havalimanı kapalı diye dönemezse

ertelenme gündemi yapar mı bunlar ?
Eğer fbli olsaydım stoperde eksiğim bile olsa GS ile şuan oynamak isterdim. Belki sakatları iyileşecek ama form tutarsak şansları çok azalacak bence şimdi oynamak isterler.

Ertelenirse kime fayda sağlayacağı tartışmalı bir konu.

Muslera
Cuesta - Sanchez - Apo - Eren
Lemina
Franky - Sara - Torreira - Sallai
Osimhen

Muslera
Franky - Sanchez - Apo - Eren
Lemina - Torreira
Sallai - Sara - Yunus
Osimhen
Karar sorunları olan, formsuz, fiziken zayıf, düşüşte topçularla oynamam bu maçı ben.

Muslera
Cuesta - Sanchez - Apo - Eren
Lemina
Franky - Sara - Torreira - Sallai
Osimhen

Muslera
Franky - Sanchez - Apo - Eren
Lemina - Torreira
Sallai - Sara - Yunus
Osimhen
Karar sorunları olan, formsuz, fiziken zayıf, düşüşte topçularla oynamam bu maçı ben.
Yunus'un eğer sakatlık tamamen geçti ise kesinlikle olmalı. İkinci kadro başlangıç için en iyi seçenek gibi geldi bana, tabi Yunus oynayabilecek durumda ise.

Lemina oynamazsa kesin kaybederiz bu maçı. Mertens denen şahıs artık 11'de oynamamalı.

Yunus’un kesinlikle oynamasi lazim bu macta

Muslera
Franky Sanchez Abdulkerim Eren
Torreira Lemina
Baris Sara Yunus
Osimhen

Yunus’un oynamadigi senaryo da ise

Muslera
Cuesta Sanchez Abdulkerim Eren
Torreira Lemina
Franky Sara Baris
Osimhen

Keske yunus maça hazır olsa yunus barış ve sara önlerinde osimhen çok iyi olmazmiydi

Beraberliğin şampiyonluk için yettiği maçta maçı verdik geçen sene.

Fark atarızlar başladıysa geçmiş olsun.

Geri
Üst Alt