Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Bu kez bitirdiler bizi.. Hem doğrayıp hem de bakın yabancı gelince nasıl da yapıyı çökerttik diyecekler utanmadan..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyleBu kez bitirdiler bizi.. Hem doğrayıp hem de bakın yabancı gelince nasıl da yapıyı çökerttik diyecekler utanmadan..
ordan bjkden 15 yemekten kurtulduğumuz maça geçsene knk :dbein youtubeda tudor hocamın 3lüye dönüp feneri yenemedi diye eleştirildiği maçın özeti var şimdi. Verilmeyen 2 penaltı + kameninin ayağına basıp düşmesine rağmen aldatmaya yönelik hareketten uydurma bir kırmızı gören belhanda falan. Yatacak yerin yok cüneyt
Bisey olmaz merak etmeyin yav, aksine yabanci hakemle yenip iyice rezil edecez onlariBu kez bitirdiler bizi.. Hem doğrayıp hem de bakın yabancı gelince nasıl da yapıyı çökerttik diyecekler utanmadan..
ordan bjkden 15 yemekten kurtulduğumuz maça geçsene knk :d
başakşehir tarihin en iyi başakşehiri miyditarihin en iyi bjksine karşı oynadık gayet normal. Kuyu kazıcı muslera 46. dakikada yumurtlamasa o günkü beceriksizlikleriyle o maçı bile zor kazanırlardı. Okan'ın kasımda lige havlu atacak olan bjkden 5 yemesine tek kelime etmezsin ama
başakşehir tarihin en iyi başakşehiri miydi
Henüz kibre kapılmamış Okan Buruk, en azından TR ligi için iyi hoca sayılabilir lakin geldiğimiz noktada artık şampiyon olsa dahi gönderilmesi taraftarıyım. Hele ki Avrupa karnesi felaket.
Amma ve lakin gidip de yerine Tudor denen laleyi güzelleyip yerine koymaya çalışmayın renktaşlar. Tudor geleceğine Okan kalsın aga ne gerek var. Jupp Derwall gibi yeni bir futbol devrimi yaratabilecek Jurgen Klopp tarzı bir ismi getiremiyorsan zaten bir anlamı yok.
Biz de istedik Tudor ile kendi Diego Simeone'mizi yaratalım ama olmadı. Kendi eliyle yaptığını kendi eliyle bozdu salak. Hiç gerek yok.
Okan için çanlar çalıyor zaten renktaş. Şikecilere kaybettiği anda kimseye hiçbir şey anlatamaz.Gelsin diyen olmadı üstad zaten parmaya mı ne gidecekmiş. Yabancı hocalar zaten uzun zamandır bekleneni veremiyor benim yaptığım sarkazmın nedeni Okan'ın zamanında Galatasaray hocasına vasıfsız deyip (marsilyayı lazioyu falan çalıştırdı bu söylemlerden sonra) kendisi bize hoca olduktan sonra en ufak eleştiride bile triplere giriyor olmasıdır. Avrupa macerası da kendisinin sahip olduğu vasıfları gözlerimizin önüne serdi orası ayrı konu. Biraz şimdi oturduğu makama saygısı olmuş olsa akhisardayken öyle laflar etmezdi yani
Geçen sene kaybetme sebebi berabere kalalım mantığı değil, rehavet olduğunu düşünüyorum. Dediğin gibi 10 kişinin üzerine gidemedik bunun teknik taktik ile ilgisi yoktu, motive değildik veya onlar daha çok motiveydi.. taraftar da mert Hakan denen şaklabanın oyununa geldi ve takım taraftar birlikteliği de yok oldu.. ayrıca geçen yıl ile bu yıl arasında çok fark var. En barizi çok gol yiyoruz ve saçma sapan bir sahaya yayılışımız var. Rakip İsmail kartalın takımı değil, şuan (mounun taktiği; gol yeme bulursan at) formdalar baya. Bizim de bu maç özelinde değil, bundan sonraki lig maçlarının hepsinde önceliğimiz gol yememek olmalı, güzel oyun filan hikaye. Federasyon resmen savaş ilan etti. Yapacak tek şey, gol yememek öyle yada böyle atıyoruz zaten.. mutlaka sara tor ve lemina oynamalı. Ancak Okan’ın oyunu tutma 1 puana oynama işinden anlamadığı hususunda sana katılıyorum; bu yüzden Okan’a değil taraftara diyorum, kazandırma isteğini fazla belli ettiğimizde young boys, bjk ve az maçları gibi olmasından endişe ediyorum..aman aman inş senle aynı kafada değillerdir Abdullah hoca. Geçen sene de ASY de berabere kalsak şampiyonuz dendi 10 kişi takımın bile korkudan üzerine gidemedik. Rezil bir mağlubiyet geldi kendi sahamızda. Aynı senaryoyu sen kaldırabilirsin de biz kaldıramayız çıkıp aslanlar gibi oynayıp yeneceğiz. Okan zaten oyunu tutma 1 puan alma işlerinden zerre anlamıyor neyine güvenip şunu öneriyorsun hayret yani!!
Bende isterim kazanmayı, ancak endişem formsuz bir dönemde ve şuurumuzu yitirmiş haldeyiz. Mesela Okan az maçını biraz okusaydı ve 2-1 de tutsaydı bugün tur için daha ümitli olurduk. Ama zorladı ve fark geldi. BJK kupa maçı yine aynı hatayı yaptı; takım yapamıyor o saldırttı utanılacak bir skor çıktı ortaya.Yahu kazanırsan fişi çekeceksin. Senelerdir süren algılarını çöpe atacaksın. Göztepe samsun bjk ts eyüp deplasmanların var. En kotu 3 mağlubiyet hakkın oluyor.
Sag bek kaan ayhan onun önünde ziyechGeçen sene kaybetme sebebi berabere kalalım mantığı değil, rehavet olduğunu düşünüyorum. Dediğin gibi 10 kişinin üzerine gidemedik bunun teknik taktik ile ilgisi yoktu, motive değildik veya onlar daha çok motiveydi.. taraftar da mert Hakan denen şaklabanın oyununa geldi ve takım taraftar birlikteliği de yok oldu.. ayrıca geçen yıl ile bu yıl arasında çok fark var. En barizi çok gol yiyoruz ve saçma sapan bir sahaya yayılışımız var. Rakip İsmail kartalın takımı değil, şuan (mounun taktiği; gol yeme bulursan at) formdalar baya. Bizim de bu maç özelinde değil, bundan sonraki lig maçlarının hepsinde önceliğimiz gol yememek olmalı, güzel oyun filan hikaye. Federasyon resmen savaş ilan etti. Yapacak tek şey, gol yememek öyle yada böyle atıyoruz zaten.. mutlaka sara tor ve lemina oynamalı. Ancak Okan’ın oyunu tutma 1 puana oynama işinden anlamadığı hususunda sana katılıyorum; bu yüzden Okan’a değil taraftara diyorum, kazandırma isteğini fazla belli ettiğimizde young boys, bjk ve az maçları gibi olmasından endişe ediyorum..
Dönülmez bir dakikada değildi, dakika 70 filandı. Beraberlik yeter denildiği için değil, Okan’ın takımı hazırlamadığı için kaybedildi. Takım zerre oyun oynamadı ki.. o maçı, teknik heyet (tam bu maç mıydı hatırlayamadım ama) 10 kişi kalan takıma karşı oynamak zor demişti; bu da ne kadar oyuna hazırlandıklarını gösteriyorBence bunun sebebi okanin skor tutamama sorunu. Geçen seneki maça da beraberlik yeter diye çıktı dönülmez bir dakika da gol yedik. Savunmayı da iyi yapmalı atağı da
Hakikaten faciaymış kadro. Bu kadro mu beraberlik için çıkmış?Sag bek kaan ayhan onun önünde ziyech
Torreira nin yanında sara yerine demirbay
Mertens
On tarafta osimhen yerine sakat sakat oynayan icardi
Sol bek köhn
Geçen sene fb maçına ilk 11 çıkan oyuncular..
Bu yukarıdaki oyuncuların hepsini geçen seneki formlarıyla koyalim yine pozisyona girmeden maçı bitiririz ki bu kadro 3 ay sonra bjk den 5 yedi..
Geçen sezonki mağlubiyet bağıra bağıra geldi maalesef
Kazanan kadro bozulmaz geyiği patladığımiz yere kadar gittik isteHakikaten faciaymış kadro. Bu kadro mu beraberlik için çıkmış?