⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Muslera
Frank-Dvidson-Apo-Eren
Barış-Lemina-Sara-Tor-Yunus
Osimhen

fenere bu kadro 3 atar. jelert melert 3lü oynarsa hoca bozuntusu böyle elinde kadro varken yenilmeyi başarır

Osimhen dışinda kimseye guvenmiyorum. Hele yerlilere hiç hiç hic! Biraz da leminaya guvenirim

Muslera
Frank-cuesta-david-apo-eren
Toreyra-sara
Mertens
Baris-osimhen

Böyle çıkar herhalde

Bütün taraftar birleşip Mertens'in oynaması engellenmeli. Oynarsa kesinlikle kaybederiz. Eksik oynatıyor ve yanındaki oyuncuları da bozuyor. Duran topları mahvediyor. Tamamen bitmiş durumda. Sonradan da oyuna girmemeli.

Tek korkum boyle saça boyle tarak diyip osimhen de salarsa. Bu adamın hırsı sayesinde buralardayız. Bence mertens ile başlayıp ikinci yarı lemina alacak. Bence leminasiz biz kaybederiz. Birkaç hesapta gördüm okan sanchezi umarım derbi için çıkardı bir aksilik yoktur umarım. Cuesta kerem demirbay size diyecek söz bulamıyorum

Tamamen cıkacak kadroya baglı mac

mertens muslera 11 olmazsa net bi şekilde alırız

Muslera/Günay
Frankowski Sanchez Abdülkerim Eren
Torreira Lemina
Sallai G.Sara Barış/Yunus
Osimhen

Bence 2 mevki hariç kadro net bu şekilde olmalı. Kalede derbi tecrübesi yüzünden Muslera olsa da eleştirmem formu yüksek Günay olsa da eleştirmem. Kanatta ise Barış fiziksel olarak çok düşüşte eğer Yunus oynayabilecek durumdaysa değerlendirilebilir. Mertens ve Ahmed kesinlikle hamle oyuncusu olmalı bu maçta.

Yunus’un dönüş yapması şart.

Varlığı bile sahada oyun görüşü pas becerisi ve teknik kapasitemizi 1 gömlek en az yukarı çekiyor.

Umarım oynar ve iyi oynar sakatlıktan döndüyse tam.

Frankowski
Torreira
Yunus
Sara
Lemina

Barış
Osimhen

Barış ve Osimhen’i de rahatlatacak takımı tekrar 2023 takımı gibi set oyununa oturtacak 5 kişi yukarıda.

Sallai
Jelert
Cuesta
Sanchez
Bardakçı

Buradan maksimum 2 kişi sahada olmalı o da zaten Sanchez ve Bardakçı mecburen.

Muslera/Günay
Frankowski Sanchez Abdülkerim Eren
Torreira Lemina
Sallai G.Sara Barış/Yunus
Osimhen

Bence 2 mevki hariç kadro net bu şekilde olmalı. Kalede derbi tecrübesi yüzünden Muslera olsa da eleştirmem formu yüksek Günay olsa da eleştirmem. Kanatta ise Barış fiziksel olarak çok düşüşte eğer Yunus oynayabilecek durumdaysa değerlendirilebilir. Mertens ve Ahmed kesinlikle hamle oyuncusu olmalı bu maçta.
Yunusu çok aradık vallahi. Oynama ihtimali sanmıyorum. Çok maç eksiği var. İlk maçtaki yunus olsa kesinlikle derbi bizim.

Fener fizik olarak (yani hem size, boy pos hem de kondisyon) bizden açık ara iyiler. Bizim takım ya iyi antrene edilmiyor ya da futbolcuların belli bir süre sonra posası çıkarılıyor.

yunus dönecekse sadece günay degil sallai konusunda da hakkını verecek mi gorecegiz

Yunus inşallah döner severde ifb yi iyi oyunları var bunlara karşi barışı yedege çeker sallai yunus kanatlari yapardım o vakitte

Benden size tavsiye daha şimdiden kendinizi hazırlayın bu maçta Mertens ilk 11 olacak. Bugün boşuna 45'de çıkarmadı onu.

Böyle şeylere kafası çalışıyor demek ki. Biraz da taktik maktik oyun moyuna kafa yorsa keşke.

Bu psg transferde baya akıllandı skriniari çok çok fena sokmuşlar valla 12m para alıyordu araplar bile almazdı.Zaten 2 sene önce interde şov yapan adamı 30 yaşında aradan çok gecmemisken inter saniyesinde geri kapmiyorsa vardır bir bokluk

Geri
Üst Alt