⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Lemina ve Frank’in taraftar önüne cikacaklari ilk mac.

Djiku bile olsa şurada net Galatasaray galibiyeti görülüyor. Orta sahayı vermeyiz.

Takım inanmış çıkarsa ezeceğimize şüphe yok.
Ben Mou'nun Nesyri-Ceko-Tadiç'ten birini kesip orta sahayı güçlendireceğini tahmin ediyorum. Ezme işi zor

Ben Mou'nun Nesyri-Ceko-Tadiç'ten birini kesip orta sahayı güçlendireceğini tahmin ediyorum. Ezme işi zor
Son maçlarının hepsine çift forvet çıktılar.
-Midtjylland
-Rize
-Alanya
-Anderlecht
-Kasımpaşa
-Anderlecht

Belçika ve Danimarka'da berabere kaldılar. Diğer TR lig takımlarının hepsi arka bahçeleri. Maçtan bile saymıyorum. Anderlecht Kadıköy'de yedeklerle çıkmasa yine farklı skor alamazdılar.

Biz son maçlarda çok düşünce FB fikstür avantajıyla kağıttan kaplan kesildi tabii.

FB'nin de boyunun ölçüsünü alacağı bir derbi olacak.

Lemina ve Frank takımı yukarı çekecektir.

Öldük, bittik, kahretsin vb. aşırı negatif olanlar vicdan mastürbasyonu yapıp içlerini döküyor olabilirler ama ben net galibiyet bekliyorum. Bu beş atacağız demek değil elbette.

Bir bakmıştım dertlerim sonuca erdi mi
Tabi bende bir yangın yangın
Kacabilseydim de kacmazdim

Kaptan derbide 11 başlar. Zaten çok da görev düşeceğini sanmıyorum. Pek şut gelmez.

Hakem gerçekten yabancı hakem gibi tarafsız adam gibi yönetse fbden amrabat da kırmızı görebilir kostic de ama hakem acunun direkt ısmarlama hakemi olduğu için pek oluru yok bizi yakmasın yeter

Bu maçın erkenden olması iyi oldu sezon sonuna kadar şu maçın reytingi için gerginliği had safhada tutuyorlardı
En azından bir şeyler erkenden çözülmüş olacak

Muslera ligde kötü değil ki zaten sezon boyunca 1-2 maç dışında hata yapmadı, Sadece Avrupa'da Günay'ı oynatmalıydık bu sene tek hata orası oldu zaten ilk 3 maçta Günay vardı sonrasında da devam etmeliydi. Muslera en iyi dönemlerinde bile Avrupa maçlarında biraz dağınıktı ama Süper ligde daha iyi konsantre oluyor ve Fener'in iki kalecisinden de istatistik olarak iyi olması şaşırtıcı değil.

Geri
Üst Alt