- 23 Temmuz 2011
- 75.722
- 51.209
- 4.843
Umarım barışın yerine oynar.Yunusun oynaması çok önemli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım barışın yerine oynar.Yunusun oynaması çok önemli
Hoca da bilmiyor muhtemelenb.alper, sallai kanatları biraz düz kalıyor ama başka opsiyon da yok.
nasıl gol atacağız bilmiyorum
Bunları niye buraya taşıyorsun peki sıddık. Eşşek anırmasından ne farkı var o şikecilerin söylediklerinin.Türk hakemlerin çoğu fanatik Galatasaraylı imiş, hakem hataları olmasa istatistiklere göre Galatasaray hiç şampiyon olamazmış. Bunların beyni araştırılmalı..Eziklikten fazlası bu..
Kanka bıkmadın mı saçma sapan şeyler takip etmektenFenerliler tam bit yavrusu.. Diyorlar ki ekşide biz teraziden kaçmak için Acun-Maribor-Vincic dümeni kuruyormuşuz.. Yenileceğimizi anlamışız skndirik işlere kalkmışız bu şekilde.. Bunlar insan mı??
Duran topb.alper, sallai kanatları biraz düz kalıyor ama başka opsiyon da yok.
nasıl gol atacağız bilmiyorum
Beklentimi minimize ettim. Hoca ve takım şanzıman dağıtmış gibiYa yenilirsek
Diyelim ki yenildikBeklentimi minimize ettim. Hoca ve takım şanzıman dağıtmış gibi
Onu bilemem de sezonun maçı. Affı yokDiyelim ki yenildik
Hocamız da basın toplantısında güldü,hala 3 puan öndeyiz diyip bizi azarladı,muslera ve mertensi savundu, takıma da izin verdi
Nolacak
Hakem fransiz olsaydi ne hikayeler yazarlardıFenerliler tam bit yavrusu.. Diyorlar ki ekşide biz teraziden kaçmak için Acun-Maribor-Vincic dümeni kuruyormuşuz.. Yenileceğimizi anlamışız skndirik işlere kalkmışız bu şekilde.. Bunlar insan mı??