⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Şaka olarak maçları acun yönetsin diyorduk ciddi ciddi bu maçı acunun getirdiği hakem yönetecek.

Kilit isim Lemina tercihi bence. Fener orta sahası zayıf. Orayı alırsak maçıda alırız pislik dönmediği sürece. Mertens ın şu haliyle orta saha mücadelesi rus ruletine döner iki takım içinde ki Morinho Amrabat ı stoper + 6 no gibi oynatıyo. Buda ordaki üstünlüğü azda olsa onlara verir. Toreira Sara Mertens çok yumuşak. Orta sahayı alırsan otomatikman arkada da boşluk yakalarsın.

fener öyle sağlam topla oynayan bir takım değil

biz yunusu hemen atmayalım hazır değilse

3lü ortasaha ve barış sallai ile az top kaybedip sürekli atak tazeleyen bir ekip kurabiliriz

yunus aslında sağlam olsa formsuz barış yerine denenebilirdi ama böylesi bir maçta rakibin git geli iyi yapan kanat beklerini takip etmekte zorlanabilir

kafamda maçı oynadığımda sadece tadic eşleşmesini oturtamıyorum

torreira ya da leminadan hangisi çıkacak acaba tadice

b.alper, sallai kanatları biraz düz kalıyor ama başka opsiyon da yok.
nasıl gol atacağız bilmiyorum

Fenerliler tam bit yavrusu.. Diyorlar ki ekşide biz teraziden kaçmak için Acun-Maribor-Vincic dümeni kuruyormuşuz.. Yenileceğimizi anlamışız skndirik işlere kalkmışız bu şekilde.. Bunlar insan mı??

Türk hakemlerin çoğu fanatik Galatasaraylı imiş, hakem hataları olmasa istatistiklere göre Galatasaray hiç şampiyon olamazmış. Bunların beyni araştırılmalı..Eziklikten fazlası bu..

Türk hakemlerin çoğu fanatik Galatasaraylı imiş, hakem hataları olmasa istatistiklere göre Galatasaray hiç şampiyon olamazmış. Bunların beyni araştırılmalı..Eziklikten fazlası bu..
Bunları niye buraya taşıyorsun peki sıddık. Eşşek anırmasından ne farkı var o şikecilerin söylediklerinin.

alkmar x2 ve rize maçlarını reaksiyonsuz sacma sapan bi topla geçtik. insallah oyuncuların fb maçını düşündüğündendir bu. aksi durumda koca sezonu çöpe atacağız gibi duruyor. bu bir maçtan çok fazlası alınacak 3 puandan ötesi. bunun farkında, ev sahibi avantajımızla oynar ve kazanırız insallah.

İnanılmaz şımardılar İnanılmaz rabbim utandırmasın bu maçı alacağız. Yani kendilerini rize deplasmanına falan gidecek sanıyorlar sahaya adım attığında hepsi şok olacak.

Geri
Üst Alt