- 31 Ağustos 2021
- 70.097
- 50.170
- 3.843
ben taraftar zıvanadan çıkar beklentisindeyim yenemedeğimiz her skorda.Ne alaka yaw berabere biterse bunlar yasanmaz ki
Yenilmeyelim yeter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben taraftar zıvanadan çıkar beklentisindeyim yenemedeğimiz her skorda.Ne alaka yaw berabere biterse bunlar yasanmaz ki
Yenilmeyelim yeter
Morinyo gol pozisyonu bulmaktan ziyade vermemeye oynayacaktır. Aslında beraberlik onlar için avantajlı olacak galiba. Nasılsa sonrasında 12’de 12 yapacağız diye hesap etmişlerdir. Bizde bu form durumuyla mutlaka puanlar bırakırız.
Öyle deniyor da, Kadıköy deki yendiğimiz maçtan sonra da kopmalarına müsade etmediler. Yine etmezler. Maçlarının 80%’i arkabahçeleri ileKaybedince onların sonu olacak karışacaklar. Sonraki maçlarda da puan kaybetme ihtimalleri çok yüksek.
daha önce bir fenerbahçe-galatasaray derbisi pazartesi günü oynanmış mıydı? ben bildim bileli ya cumartesidir ya da pazar..
Yok cnm ne küsüCaferim küsmüyüz acaba
ben askerdeyken çarşamba oynanmıştı 3 1 yerleştirmiştik melo volkAN şeyiyle gol atmıştıdaha önce bir fenerbahçe-galatasaray derbisi pazartesi günü oynanmış mıydı? ben bildim bileli ya cumartesidir ya da pazar..