Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.798
- 66.863
- 5.003
umarım sallıyordur
Mertens oynamaz bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarım sallıyordur
Berbat yaw. Son yıllarda nedense deplasman dezavantajı pek kalmadı derbilerde. Biz orda kazanıyoruz bunlar da bizim sahada kazanıyorYeni stada gectikten sonra Fener karnemiz:
5 galibiyet
5 beraberlik
5 yenilgi
8. Ve 13. Bitirdigimiz sezonlardan 2 tanesi. 1 tanesi super final. 1 tanesi gecen sezon. Digerini bilemedim.Yeni stada gectikten sonra Fener karnemiz:
5 galibiyet
5 beraberlik
5 yenilgi
Buna kesin galibiyet yazarım ama Günay olsa daha iyi sanki.Müsabakanın 11ini veriyorum
muslera
fran davinson apo eren
lemina torreira
sallai sara barış
osimhen
İzlemedim ama denilene göre anderlecht 1.maçta 4 lü 2.maçta 3 lü oynamış diyorlar. 3 lü savunmaya karşı 4 lü dezavantajlı oluyor geneldeifbnin 3lü oynuyan takımlara karşı performansı mercek altına alınmalı
şayet işimize yarar bi veri ise 3lü diziliş gündemde olmalı
lemina yerine mertensBuna kesin galibiyet yazarım
Kendi oyunumuz ne?Ölüm kalım maçı oynayanlar strese girer biz değil bu maç şampiyonu belirlemeyecek o rahatlıkla çıkmamız ve kendi oyunumuzu oynamamız gerekiyor kendi oyunumuzu oynadığımızda Kadıköy'deki sonuç ortada senelerdir
2011 (Şike sezonu)8. Ve 13. Bitirdigimiz sezonlardan 2 tanesi. 1 tanesi super final. 1 tanesi gecen sezon. Digerini bilemedim.