- 26 Kasım 2012
- 185.618
- 258.354
- 5.998
Realite çevresinde kontak kurmak isterim renkdasım seninle
İnşallah renktaş

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Realite çevresinde kontak kurmak isterim renkdasım seninle

Taraftar takımın pısırık oyununu gördükçe o herifi takmaya başladıFazla polyannacılığa gerek yok, taraftar etkisiyle it gibi korkmalı sahadakiler, nefes aldırmamalıyız.
Söylenenler yapılırsa ev sahibi avantajı kalmayacak
Geçen seneki derbiyi taraftar yüzünden değil sahadaki umursamaz takım ve kenardaki hoca yüzünden kaybettik.
Sarhoşken yendik diye aylarca muhabbetini yaparsan çok yaşarsın öyle şeyleri.
Fazla polyannacılığa gerek yok, taraftar etkisiyle it gibi korkmalı sahadakiler, nefes aldırmamalıyız.
Söylenenler yapılırsa ev sahibi avantajı kalmayacak
Geçen seneki derbiyi taraftar yüzünden değil sahadaki umursamaz takım ve kenardaki hoca yüzünden kaybettik.
Sarhoşken yendik diye aylarca muhabbetini yaparsan çok yaşarsın öyle şeyleri.
Ben atıcam kardeşimSahaya yabancı madde atan s...lecektir diye duyuru yapılması lazım.
maç oynanmadan malum kişininde içinde olduğu bir koreografi yapmak gerçekten çok akıllıca bir hareketti. Boşuna hırslandırdıkTaraftar takımın pısırık oyununu gördükçe o herifi takmaya başladı
Sahada ezen takım olsun gram umrunda olmaz taraftarın katılıyorum
İnş oynarMert Hakan Yavşak oynamaz diye düşünüyorum
H. c.
Bu maç öncesi çevremdekilerde ilk defa net bir inançsızlık gördüm. Kazanacağımıza inanan pek yok hatta fark yeriz diyen bile var. Açıkçası bunu avantaja çevirmek topçuların ve okan hocanın elinde, uzun yıllardır ilk kez sahamızda galibiyete yakın taraf fb olarak buraya geliyor. Bu nedenle bizimkilerin ekstra işler yapması lazım, son haftalarda biz çok kötüyüz, çoğu oyuncumuzu çok formsuz, fbnin ise belli bir oyun kurgusu oturdu. Bizim için bu olumsuzluğu bozacak kişi Lemina olur diye umut ediyorum. Oynarsa Yunusta fark yaratabilir. Yoksa işimiz zor.