⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Fazla polyannacılığa gerek yok, taraftar etkisiyle it gibi korkmalı sahadakiler, nefes aldırmamalıyız.

Söylenenler yapılırsa ev sahibi avantajı kalmayacak

Geçen seneki derbiyi taraftar yüzünden değil sahadaki umursamaz takım ve kenardaki hoca yüzünden kaybettik.

Sarhoşken yendik diye aylarca muhabbetini yaparsan çok yaşarsın öyle şeyleri.
Taraftar takımın pısırık oyununu gördükçe o herifi takmaya başladı

Sahada ezen takım olsun gram umrunda olmaz taraftarın katılıyorum

Fazla polyannacılığa gerek yok, taraftar etkisiyle it gibi korkmalı sahadakiler, nefes aldırmamalıyız.

Söylenenler yapılırsa ev sahibi avantajı kalmayacak

Geçen seneki derbiyi taraftar yüzünden değil sahadaki umursamaz takım ve kenardaki hoca yüzünden kaybettik.

Sarhoşken yendik diye aylarca muhabbetini yaparsan çok yaşarsın öyle şeyleri.

Uanın çağrısı doğru

Sahaya bir şey atmanın ev sahibinin lehine olduğunu görmedim hiç. Atılırsa mhy ve kaleci irfan istediğini alır. 10 dkyı falan yerler

Fenerlilerin maça gerginlik katması aslında inanılmaz büyük bir hata
Normal süren bir lig senaryosunda bizim futbolcular çok asılmayabilirlerdi i ancak oluşan gerginlik ve Avrupa maçlarındaki yaşanan kayıp neticesinde herkesin bu maça her şeyini vermek zorunda kaldığı yadsınamaz bir gerçektir

Bu maç öncesi çevremdekilerde ilk defa net bir inançsızlık gördüm. Kazanacağımıza inanan pek yok hatta fark yeriz diyen bile var. Açıkçası bunu avantaja çevirmek topçuların ve okan hocanın elinde, uzun yıllardır ilk kez sahamızda galibiyete yakın taraf fb olarak buraya geliyor. Bu nedenle bizimkilerin ekstra işler yapması lazım, son haftalarda biz çok kötüyüz, çoğu oyuncumuzu çok formsuz, fbnin ise belli bir oyun kurgusu oturdu. Bizim için bu olumsuzluğu bozacak kişi Lemina olur diye umut ediyorum. Oynarsa Yunusta fark yaratabilir. Yoksa işimiz zor.

..................................Muslera................................
Frankowski...Sanchez...Abdülkerim...Elmalı
.........................Torreira......Lemina....................
.............Barış............G.Sara...........Sallai.............
................................Osimhen................................

+ Günay, Kaan, Cuesta, Jelert, Demirbay, Berkan, Mertens, Yunus ,Yusuf, Kutucu

Maça bu şekilde başlayıp en az 60 dakika bu kadro ile gitmeliyiz. 65-70 civarında Lemina-Kaan ve Barış-Yunus değişiklikleri düşünülebilir. 70'den sonra Mertens'i Sara'nın yerine alıp maçın sonuna kadar o şekilde devam edebiliriz. Son bölümde de Berkan, Jelert ve Kutucu bu üçlüden 2 tanesini oyuna atarız diye düşünüyorum.

Fbnin en tehlikeli adamı Tadic, oyun kurulumunu bu herif yapıyor, oynarsa Lemina nın bir katkısıda bu herifi sahadan silmek olabilir.

Bizim tribün maçı okuyamıyor ya. Önde olduğumuz Avrupa maçında bile yabancı maddeler atıyorlardı, sanırım Marsilya maçı. Dilini bile bilmediği adama tutulmuşlardı. Hakeme gelse, alsa, içerisi götürse, kazandığın maçı vermiş olursun.

Eğitim şart.

Bu maç öncesi çevremdekilerde ilk defa net bir inançsızlık gördüm. Kazanacağımıza inanan pek yok hatta fark yeriz diyen bile var. Açıkçası bunu avantaja çevirmek topçuların ve okan hocanın elinde, uzun yıllardır ilk kez sahamızda galibiyete yakın taraf fb olarak buraya geliyor. Bu nedenle bizimkilerin ekstra işler yapması lazım, son haftalarda biz çok kötüyüz, çoğu oyuncumuzu çok formsuz, fbnin ise belli bir oyun kurgusu oturdu. Bizim için bu olumsuzluğu bozacak kişi Lemina olur diye umut ediyorum. Oynarsa Yunusta fark yaratabilir. Yoksa işimiz zor.

Çok ilginç. Çok daha kötü ve dezavantajlı durumlarda fbye karşı oynadık. Neden böyle bir hisse kapıldın ? Fbnin oturmuş bir oyun kurgusu falan yok.

Geri
Üst Alt