⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Cuesta-Mertens-Kaan falan gormek istemiyorum. Macla ilgili butun umidim bu uc adamın 11’de oynamamasi,yoksa gecmis olsun.
Muslera’nin da oynamamasi lazim ama ona gucu yetmiyo Okan’in.
Franko-Abdul-Davinson-Eren
Lemina-Torreira-Sara
Yunus(Baris)-Sallai
Osimhen
Cikmazsak isler sikinti.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu ads maçını aramayız inşallah sene sonunda. Gol averajında 1 gol gerideyiz. ads sahadan çekilerek belki de 2-3 gol fazlamızı yediler.

Sakin kaldığımız her maçı aldık. Sakin kalıp oyuna gelmezse tribünler dahil, kolay geçer. Eğer tahriklere kapılırsak tarihi fark bile yiyebiliriz. Aman diyim sakin olun çocuklar

İyi futbol oynamadığımız sürece yarın kazansak bile puan kaybedebileceğimiz bir çok maç var, jk, ts, Göztepe, Samsun, Eyüp, İfb’nin arkabahçeleri hep oynanacak daha, çoğu deplasman. Kötü ve zayıf görünmeye devam ettikçe sen yalı çocuğuna puan kaybı vadediyorsun. Sezon başından beri Okan’ı bu konuda taraftar eleştirdikçe baskılamak istediler taraftarın sesini. Millet Avrupa istiyoruz diyor. Avrupa’dan geçeli çok oldu. Geçen sene Kopenhag maçıyla Okan’ın Avrupa kariyeri bitti. Şampiyonluğu kaptırmasın diye uğraşıyor millet. Millet kendisinden çok ümitliymiş heralde, Avrupa’da hayal kırıklığına uğradığına göre. Ben hayal kırıklığına uğramadım.

Geri
Üst Alt