⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Fenerliler ciddi havaya girmiş durumda, maç hep onların dilinde. Ciddi yanılsama var sanki biz düşkün durumdayız gibi oysa onlar biçare durumdalar, stoperleri yok kanat beklerinden biri Oğuz forvet arkasında taşımak zorunda oldukları koşmayan ağır adamları var. (Talisca/Tadic)

İlk maç öncesindeki havaya çok benziyor, biz sessiz kalarak motive olduğumuzu düşünüyorum, İcardi'nin gelip bugün takıma idmandan sonra yemek organizasyonu yapması vs. hepsi çok olumlu.

Bu seyirde ilerlediği için maça olan beklentim artıyor, sanki güzel şeyler olacak. Yarın tribünde olacağım umarım unutulmaz bir an olarak yanıma kalır.

Bu maç öncesi çevremdekilerde ilk defa net bir inançsızlık gördüm. Kazanacağımıza inanan pek yok hatta fark yeriz diyen bile var. Açıkçası bunu avantaja çevirmek topçuların ve okan hocanın elinde, uzun yıllardır ilk kez sahamızda galibiyete yakın taraf fb olarak buraya geliyor. Bu nedenle bizimkilerin ekstra işler yapması lazım, son haftalarda biz çok kötüyüz, çoğu oyuncumuzu çok formsuz, fbnin ise belli bir oyun kurgusu oturdu. Bizim için bu olumsuzluğu bozacak kişi Lemina olur diye umut ediyorum. Oynarsa Yunusta fark yaratabilir. Yoksa işimiz zor.
Bence galibiyete yakın filan değiller. Oluşturdukları algı insanların böyle düşünmesine sebep oluyor.

erinç hala yenilsek bile avantaj bizde falan diyor biz de bunları dinliyoruz daha
Erinç genel anlamda çok polyana takılır.Çok fazla katılmam kendisine.
Fakat burada şikecilere yenilmenin dünyanın sonuymuş gibi bakılmasına bende anlam veremiyorum.Evet yenilsekde hala avantaj bizde olmuyor mu? Deplasmandada üç tane attık o ne olacak..Saymayalım mı..Daha geçen hafta rize maçında kepazelik yaşanmadı mı?Geçen sene yenildik.O zaman bu şerefsizlerin söylediği gibi gerçek şampiyon bunlar size göre.çok iyi oynayıpda yenilebilirsin.adamlar anadolu takımı gibi defans yapıyor.Her maçın farklı bir havası var.Benim için şu maçın anadolu takımıyla oynayacağımız maçtan farkı yok.Ben daha önceki maçlarda yaşananları biliyorum arkadaş.Herşey kabak gibide ortada.Bak yabancı hakem geldi.Bizim sahada Takdir haklarını nasılda rakipden yana kullanacak göreceğiz.Yani biz yenilsekde şampiyonluk gitti falan yok öyle birşey.

Bence medyadaki bizim yorumcuların genelinde farklı bir sıkıntı var. daha düne kadar okan hocayı kadroyu oynanan oyunu öve öve bitiremiyorlardı.Hala gerçeklerden uzak teşhisler yapıyorlar.Bunlara göre yetersiz oyuncu yok.Yaa yorgunluk vardır rotasyonda sıkıntı vardır yada oyuncular çalışmıyordur..Hep bu tür mazeretler.
Kesinlikle yaptıkları yorumlarla analizlerle doğru yönlerdirme yapamıyorlar.
Heleki ılgaz çınar,sinan yılmaz,berk gibi Galatasaraylıların hakem konularında gereksiz objektiflik kasmalarına çıldırıyorum.Arkadaş fanatik gibi yorum yapma eyvallahda gerçekler kabak gibi ortada bunları söyleyin.
Neymiş iki klübün istekleri bitmiyormuş.Lig iki takımdan ibaret değilmiş.Bunların Galatasaraylılığı dursun özbeğin Galatasaraylılığı kadar.Ondan sonra işte böyle sadece senin içerideki maçına yabancı hakem verirler.İşte bunlar yüzünden Rakibin rezil bir biçimde kollanmasına rağmen tüm istatistikler kabak gibi ortadayken böyle Galatasaray kollanıyor algısı oluşturulur.

Ama onu belirttiler diye duydum sadece lig maçlarını aldık diye

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Türkiye Kupası resmi maç değil mi?

Yaw Fbliler yenerse "Yabancı hakem geldi GS bitti" diyecekken lehimize istatistiği niye eksik duyuruyoruz?

Yenersek de 10'a 5 öne geçtik der çenelerini kapatırız.

Bizim medya algı işinde fersah fersah fbnin gerisinde yaw

Fbnin üçlüsüne karşı üçlü oynamak hata olur. 4.3.3 gibi çıkmalıyız
Az bizim üçlümüze 4-3-3 çıkarak gayet karşılık verdi. Daha önce fenere de karşılık vermişlerdi. Az nin sahasında grup aşamasında 4 lü oynadık ve maç 1-1 bitti. Bence 3 lü doğru oyun yapısı ve doğru oyuncu ile oynanmıyosa 4 lü den kötü oluyo.

Yarın tribünlerde olması gereken kasa bu. Sevgilisini alıp aşko kuşko takılanlar içeri alınmamalı.

147805349787fea3e2e2c0b7b086c1f7.jpg

Yeter ya hususi mi yapiyorsunuz. Oynayin artik şu maci kalpten geberip gidecegiz evde bile huzurumuz kalmadi. Mal mal tavana dalip gidiyorum

Öyle bir maç ki mağlup olursak çok şey kaybederiz

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt