Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.901
- 102.063
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3lüde stoperlerin rudiger-saliba-bastoni beklerin dumfries-dimarco değilse 4-3-3ü iyi oynayan her takıma karşı zorlanırsın. Bi daha 3lüyü bence hiç denememeliyiz.Az bizim üçlümüze 4-3-3 çıkarak gayet karşılık verdi. Daha önce fenere de karşılık vermişlerdi. Az nin sahasında grup aşamasında 4 lü oynadık ve maç 1-1 bitti. Bence 3 lü doğru oyun yapısı ve doğru oyuncu ile oynanmıyosa 4 lü den kötü oluyo.
Öyle bir şey yapmaz yaparsa benim miladım bu kadar beni yollayın demiş olurBiz bu feneri yeneriz ama beni tek korkutan okan hoca.mertensli ahmet kutuculu saçma bir kadro ile çıkar diye korkuyorum. Bu takımın bu maça çıkması gereken 11 i okan hoca hariç herkes biliyor bence..
Abi bu fikstürde derbiyi de kaybetmiş olan Okan Buruk rekorlarını devam ettirmez maalesefErinç genel anlamda çok polyana takılır.Çok fazla katılmam kendisine.
Fakat burada şikecilere yenilmenin dünyanın sonuymuş gibi bakılmasına bende anlam veremiyorum.Evet yenilsekde hala avantaj bizde olmuyor mu? Deplasmandada üç tane attık o ne olacak..Saymayalım mı..Daha geçen hafta rize maçında kepazelik yaşanmadı mı?Geçen sene yenildik.O zaman bu şerefsizlerin söylediği gibi gerçek şampiyon bunlar size göre.çok iyi oynayıpda yenilebilirsin.adamlar anadolu takımı gibi defans yapıyor.Her maçın farklı bir havası var.Benim için şu maçın anadolu takımıyla oynayacağımız maçtan farkı yok.Ben daha önceki maçlarda yaşananları biliyorum arkadaş.Herşey kabak gibide ortada.Bak yabancı hakem geldi.Bizim sahada Takdir haklarını nasılda rakipden yana kullanacak göreceğiz.Yani biz yenilsekde şampiyonluk gitti falan yok öyle birşey.
Bence medyadaki bizim yorumcuların genelinde farklı bir sıkıntı var. daha düne kadar okan hocayı kadroyu oynanan oyunu öve öve bitiremiyorlardı.Hala gerçeklerden uzak teşhisler yapıyorlar.Bunlara göre yetersiz oyuncu yok.Yaa yorgunluk vardır rotasyonda sıkıntı vardır yada oyuncular çalışmıyordur..Hep bu tür mazeretler.
Kesinlikle yaptıkları yorumlarla analizlerle doğru yönlerdirme yapamıyorlar.
Heleki ılgaz çınar,sinan yılmaz,berk gibi Galatasaraylıların hakem konularında gereksiz objektiflik kasmalarına çıldırıyorum.Arkadaş fanatik gibi yorum yapma eyvallahda gerçekler kabak gibi ortada bunları söyleyin.
Neymiş iki klübün istekleri bitmiyormuş.Lig iki takımdan ibaret değilmiş.Bunların Galatasaraylılığı dursun özbeğin Galatasaraylılığı kadar.Ondan sonra işte böyle sadece senin içerideki maçına yabancı hakem verirler.İşte bunlar yüzünden Rakibin rezil bir biçimde kollanmasına rağmen tüm istatistikler kabak gibi ortadayken böyle Galatasaray kollanıyor algısı oluşturulur.
Rams Park istatistiği alalım acilYarın Rams parkta yerimi alıp ekibimize desteğimi esirgemeyeceğim bu infoyu sizler ile paylaşmak istedin
İsim alalımKari gibi aglayan birkac kişi mıhlanmış
Bilginize
Kari gibi aglayan birkac kişi mıhlanmış
Bilginize