Ulaş Metin
10 Numara!
- 10 Ocak 2025
- 11.564
- 6.380
- 1.073
Hazreti Osimhen diyeceğiz.Osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazreti Osimhen diyeceğiz.Osimhen
1959'dan beri 2 farktan çevirip yendiğimiz 1 tane maç yok.
1959 öncesi de çok olduğunu sanmıyorum.
Bir de dünyayı ele geçirecek falan diyorlar bu yapay zekaya
Beş paralık takım değiller 9 kişi kalmış Rize’ye karşı göt korkusundan ceza sahası önünde top çevirdiler gol yememek için bizim çıkış dönemimiz başlayacak artık yunus geri dönüyor leminada kadroya girecek 11 de yarın şu maçı alalım jakobs ta döndüğünde her türlü domine ederiz oyunumuzla bu ligiSon maçlarında Rize, Kasımpaşa, Alanya galibiyetleri aldılar. Hepsi arka bahçeleri. Anderlecht de eksikti. Yedekler ve genç oyuncularla iki maça çıktı.
Herkes FB sistem oturdu vs diyor ama ben inanmıyorum. İkna olmuyorum.
Onları çıktığı yere sokarız bizim topçular inanmış çıkarsa yarın akşam.
Buda Olur ama sara önde olursa daha güzel olur defans arasına girer osşmhenden dönenlere saplarTorreirayı mertensin pozisyonuna koyup arkayı sara-lemina yapma fantezisini dusunmeden edemiyorum.
Torreira süper pres modunu acip kaptigi toplari osimhene atabilirse maci 4-0 kazanabiliriz.
Rtaşım skor verirmisin iddaa oynayacamİcimde hic bir sıkıntı yok boyle olunca rahat kazaniyoruz
Gecen sene icerdeki macta fenerliler bile bize 3 5 atarsiniz derken içimde sıkıntı var haci bu mac pis biter demistim
Yarin net bir galibiyet geliyor mac sonu tekrar konusuruz
Hatalı gol yersin futbol şansı yanında olmaz mağlup olursun. Futbolun içinde olan şeyler ama bu takım galibiyete yakın.Beş paralık takım değiller 9 kişi kalmış Rize’ye karşı göt korkusundan ceza sahası önünde top çevirdiler gol yememek için bizim çıkış dönemimiz başlayacak artık yunus geri dönüyor leminada kadroya girecek 11 de yarın şu maçı alalım jakobs ta döndüğünde her türlü domine ederiz oyunumuzla bu ligi
Günay
Frankowski Davinson Abdülkerim Jakobs
Torreira Lemina
Sallai Sara Yunus
Osimhen
Herkes toparlanınca oluşacak kadro böyle bişey sallai ve barış form durumuna göre değişir tabikide ama göze hoş gelen o futbolu oynar bu takım
Vallaha bütün gün kafayı yedim yarın iş olmazda akşama kadar yatacambu kodum zamanı nasıl geçecek
Sezon başından beri beceriksizmişiz talihsizmişiz çözemiyorum her maç çok kaçırıyoruz bu şeytanın bacağını kırmamız lazımHatalı gol yersin futbol şansı yanında olmaz mağlup olursun. Futbolun içinde olan şeyler ama bu takım galibiyete yakın.
Topun bizi biraz sevmesi lazım.
Zaten üçlü sistem çıkarlarsa 35 lik kostici elek ederiz 2 ye 1 yakalayacağız devamlıKostic'in pestili çıkmalı.
Top rakipteyken ıslık bizdeyken itici şekilde agresif tribün + sahada 11 tane terinin son damlasına kadar mücadele edecek kadro olursa bugün şampiyonluk günüdür.
Tam tersi oynamaması gereken adam sahada olursa üstüne orta saha alanı fenere verirsek tribün söner bu sefer işler zora girer.
Olay basit herkesin gördüğünü yap ve 3 puan alıp şampiyonluğa hazırlan.
Sara önde oynamayı bilmiyor.Buda Olur ama sara önde olursa daha güzel olur defans arasına girer osşmhenden dönenlere saplar