⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Maçın sonucu ne olursa olsun yarış devam edecek. Kazanırsak büyük avantaj yakalayacağız, berabere biterse yapılan pislikler tüm hızıyla devam edecek, kaybedersek ivmemiz kırılacak fenere şans doğacak ama hiçbir şey bitmiş olmayacak... İnşallah kazanan biz oluruz...

Vallahu Hayrul Makirin.. (Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır)

Wanda sonunda medya ödülü almak için İstanbul'a gelmiş. Acun ve ekibinin aşağılık bir planı var belli ki galip gelirlerse konuşturacaklar, FB forması falan giydirebilirler. Icardi ile alay etmek için alçalacaklar.

Her anlamda tarihi maç. Asla yenilmemeliyiz. İyi oyun, kötü oyun geçtim artık rakip olayı savaşa dönüştürdü.

Vuralım geçelim bu iblislere.

Başıyla sonuyla tüm CİMBOMLULAR için mükemmel bir maç günü olsun, İNŞALLAH galip geleceğiz. Gece burada CİMBOMLULARA CÜMBÜŞ etmeyi nasip et ALLAHIM.

:sarıkalp::kırmızıkalp::sarıkalp::kırmızıkalp::sarıkalp::kırmızıkalp::sarıkalp::kırmızıkalp:​

Evet günaydınlar büyük Gsc ailesi bu gün günlerden Galatasaray

iş artık farklı noktaya evrildi arkadaşlar.
iş yerimdeydim kapıda sigara içerken 3-5 fenerli iş arkadaşım tarafından etrafım sarıldı. bana bütün nefretini kustular.

maç için skor tahmini istediler. dedim ki kıran kırana bir maç olur 0-0 biter.

onlarda 3-0 yeneriz mi 4-1 olur mu 5 atarız gibi skorlar salladılar. en az iki kırmızı kart var sizde görürsünüz diye bana zülüm ettiler.

tamam deeyip zorla kaçtım odama kapıyı da içerden kitledim. bitsin artık maç ne olacaksa olsun nefret ediyorum insanlardan bu kadar mı önemli sizin için futbol nefret ediyorum artık.

hiç ümidim yok ama tek bir kıvılcım karşı taraf kesinlikle yeneceğine hatta ezeceğine inanıyor.

iş artık farklı noktaya evrildi arkadaşlar.
iş yerimdeydim kapıda sigara içerken 3-5 fenerli iş arkadaşım tarafından etrafım sarıldı. bana bütün nefretini kustular.

maç için skor tahmini istediler. dedim ki kıran kırana bir maç olur 0-0 biter.

onlarda 3-0 yeneriz mi 4-1 olur mu 5 atarız gibi skorlar salladılar. en az iki kırmızı kart var sizde görürsünüz diye bana zülüm ettiler.

tamam deeyip zorla kaçtım odama kapıyı da içerden kitledim. bitsin artık maç ne olacaksa olsun nefret ediyorum insanlardan bu kadar mı önemli sizin için futbol nefret ediyorum artık.
Abi gözünü seveyim fenerliyle polemik yapılmaz babam fenerli olsa maç konuşmam bile muhabbeti keserim yav hastalıklı bunlar diyorum abartıyorsun diyorlar 😂😂

1740377028314.webp

Bizi mahcup etmeyin.

hiç ümidim yok ama tek bir kıvılcım karşı taraf kesinlikle yeneceğine hatta ezeceğine inanıyor.
Takım düşündüğünüz kadar kötü değil sakatlıklar vs bazı kötü durumlar oldu eksik kadrolarla maçlara çıktık kötü sonuçlar aldık ama kötü durumda değiliz abartıldığı kadar 6 puan gerimizde olan kevaşeler düşünsün siz ye karamsar oluyorsunuz bizim kaybedecek bişeyimiz yok

Deplasmanda bitik anderletle berabere kalan takım bunlar oda zar zor gözünüzde fazla büyütmeyin çıkıp vura kıra alacağız ite köpeğe malzeme vermeye gerek yok

Takım düşündüğünüz kadar kötü değil sakatlıklar vs bazı kötü durumlar oldu eksik kadrolarla maçlara çıktık kötü sonuçlar aldık ama kötü durumda değiliz abartıldığı kadar 6 puan gerimizde olan kevaşeler düşünsün siz ye karamsar oluyorsunuz bizim kaybedecek bişeyimiz yok

hollandanın köylülerine 2 maçta da yenilen takım düşündüğümüz kadar kötüdür.

olasi bir hezimette taraftar sahaya iner ve 5 mac ceza alir miyiz?

hollandanın köylülerine 2 maçta da yenilen takım düşündüğümüz kadar kötüdür.
Hollanda takımlarına karşı kimyamız tutmuyor tarihte 12 kez mücadele edip 2 galibiyet 2 beraberlik 8 mağlubiyet almışız bazen tutmayabiliyor bazı şeyler

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt