⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Muslera
Frankowski Davinson Abdülkerim Eren
Torreira Lemina
Barış Sara Yunus
Osimhen

Akşam sahaya çıkacak kadro bu olur sallai mertens kutucu maçın gidişatına göre yedekten girer

Yönetim içerde su satışı yaptırmamalı,çakmağa yapacak bişey yok en azından su atılmasın.

Vay be osimheni alınca 3lüyle başlayan hayaller kuran biz 4231 e dönerken, sezona 4lüyle başlayan fb okan beyin hayalini kurduğu sistemi oynuyor 3412. Adamların kadrosuda tam bu sisteme uygun inşa edilmiş, buda ilginç bir durum.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın ahali. Görüyorum ki tedirgin postlar ile ortamın enerjisi düşmüş. Okan'ı son maçlarda en çok eleştirenlerden biri olarak derim ki bu gün Sinerji günüdür.

Fenerin algıcı medyada anlatıldığı, gazlandığı gibi uçan kaçan bir hali yok. Nesirinin beslenebilmesi sonucu form tutmasıyla bir %10 luk iyileşme sağladılar. Hepsi bu.

Gelelim gerçeklere. Fener uçuyor algısından çıkalım ki bu Avrupa hezimeti sonrası malesef bize de sirayet etti. Konya ve Rize maçlarında hakem sayesinde yarışta kaldılar. Kasımpaşa'dan şans eseri kurtuldular. Kura balıyla çekebilecekleri en zayıf takım olan Anderlecht'i adamların iki maçta iki penaltısı verilmemişken eleyebildiler.

Biz evet düşüşteyiz fakat Rize maçında Lemina girdikten sonra neler olduğunu gördük. Hakem bıraksa Feneri Kadıköy'de güle oynaya yenecek ligin en dişli takımını kendi sahasında oyundan sildik o dakikalarda.

Bu maça Mertens olmadan Lemina'lı Sara'lı o aynı şablonda çıkarsak gerçeklerde ortaya çıkacaktır inşallah.

Yüreğinizi ferah tutun renkdaşlarım.

Maçı kazanıp kazanmamız tamam Okan Buruka bağlı, gider Cuesta ve Lemina ile başlarsa yenmemiz mümkün değil ama lemina ile 3lu orta saha oynarsak silip süpürüz bunları

Şurda Mertens demek istedin sanırım. Cuesta'yı da eğer 4 lü çıkarsak kesecektir umarım. Ben şu 11 ile başlayacağını düşünüyorum, dah doğrusu ümit ediyorum:

---------------Muslera----------------
Frank - Sanchez - Apo - Eren
--------Lemina ----Toreira--------
Barış---------GSara---------Sallai
---------------Osimhen---------------

Tek korkum, endisem bu alcak yapinin kazanacagimiz senaryodaki acilacak farkla beraber liginin zirvesinin heyecanini kaybedecek olmasi ve sikecilere bi sekilde kazandirmalari. Yoksa bunlarin top oynadiklari yok, it gibi korkuyorlar.
Teknik olarak tek endisem Dzekoyu kimin kontrol edecegi, eger davinson ile eslesir ceza yayinin orda bosnaliya topu kaptirirsa cok pozisyon veririz

Geri
Üst Alt