Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.214
- 10.437
- 2.413
Bugün ne hakeme ne de rakip oyunculara tahrik olmadan, onları ağlata ağlata yeneceksiniz. Başka bir alternatif yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakat diye almadık herifin ayağına taş değmedi yaw.Kostice de sakat dediler yaşlı dediler herif tüm sol kulvarindegerlendirebiliyor tek başına bize gelse 5 maça çıkabilirdi ancak
433 çıkarsak ve Lemina 11 olursa Fener ataklarında Lemina iki stoperimizin arasına yerleşebilir. O zaman Frankowski sağ çizgiden gelen adamla birebir eşleşmiş oluyor. Bu şekilde arkasına adam kaçırmayabilir.
Burada Lemina ile başlamak çok önemli.
ilk golü atarsak rakip stresten boğulur.Bugün ne hakeme ne de rakip oyunculara tahrik olmadan, onları ağlata ağlata yeneceksiniz. Başka bir alternatif yok.
aynen ya Mertens , uyku sersemligi ile Lemina yazmisimŞurda Mertens demek istedin sanırım. Cuesta'yı da eğer 4 lü çıkarsak kesecektir umarım. Ben şu 11 ile başlayacağını düşünüyorum, dah doğrusu ümit ediyorum:
---------------Muslera----------------
Frank - Sanchez - Apo - Eren
--------Lemina ----Toreira--------
Barış---------GSara---------Sallai
---------------Osimhen---------------
Ozaman icardiyi Acun'un eski karisiyla birlestirecenWanda sonunda medya ödülü almak için İstanbul'a gelmiş. Acun ve ekibinin aşağılık bir planı var belli ki galip gelirlerse konuşturacaklar, FB forması falan giydirebilirler. Icardi ile alay etmek için alçalacaklar.
Her anlamda tarihi maç. Asla yenilmemeliyiz. İyi oyun, kötü oyun geçtim artık rakip olayı savaşa dönüştürdü.
Vuralım geçelim bu iblislere.
mağlubiyet ho
Okan bu dünyadan degilMertens i 11 oynatamaz onu geçin. Öyle bi dünya yok.