⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

aslında benim avatarımdan da anlaşıldığı üzere en sevdiğim formasyon bu ama cuesta gibi polis eskortu uzmanı bir stoper ve barış alper gibi sol ayağını yürümek için bile kullanamayan bir sol kanat ile oynanmaz yani. Mertensin bitikliğini minimize edecek bir diziliş aslında

aslında benim avatarımdan da anlaşıldığı üzere en sevdiğim formasyon bu ama cuesta gibi polis eskortu uzmanı bir stoper ve barış alper gibi sol ayağını yürümek için bile kullanamayan bir sol kanat ile oynanmaz yani. Mertensin bitikliğini minimize edecek bir diziliş aslında
4lü oynamama ihtimalimizi 0 görüyorum

3 stoperli ve mertensli sistemlerin tamamı ilk yarıdan maçı fener'e hediye etmek anlamına gelir. Bizim takımda 3 tane ilk 11 seviyesinde stoper asla yok. Olmayan bir şeyi zorlamak maçı vermek demektir

Okan bu dünyadan degil
Sıkar baba. Öyle yapmak istediğine eminim ama yapamaz.

İçinden geçer taraftar zaten herkes barut gibi. Bu maç olmasa bu hafta AZ maçında tepki koyulurdu ordan kurtardı. Mertens le başlar hele bi işler istediği gibi gitmezse sezonu bitiremez bunun farkında.

Şikeciler hücum ederken dikkat etmemiz gerekenler:
-Tadicin sırtı dönük oyununda kostic, oguz ya da szmanskinin bek arkasına yapacakları koşuları takip etmek ya da bloklamak
-Dzekonun orta sahadaki bağlantı oyununu engellemek gerekirse Leminayı 1e 1 eşleştirip sertlikle yıldırmak lazım oyun zekası, tekniği üst seviye olsa da eski gücü yok zaten hantal bir oyuncu 1e 1 markajda etkili olamaz
-Fredin merkezden delici kosuları geçen sene 1-0lık maçta basımıza bela olmustu o koridoru vermemek lazım oynadığı hemen hemen bütün derbilerde bu özelliğıyle fark yarattı.
-Kenar ortaları ve duran toplar son haftalarda ceza sahasında vurdukları 2 kafadan 1i gol oluyor en fazla sıkıntı yaşayacagımız yer burası abdülkerim ve davinsona çok iş düşüyor
Doğru. Fred'i Toreira ile eşleştirmek lazım. Dzeko ile Lemina. Nesiri ile Davinson. Şmanskiye de Sara. Bu olursa kapılan toplarda çok net bir Sallai- Barış'a çıkış ve onlardan Osi'ye derin pas.

Sabahtan beri kafamda maçı oynuyorum. Fener 3 lü biz 433 Lemina ile çıkıp 4-1 alıyoruz maçı. Hadi inşallah.

Mertens falan yok geçelim o işi. Herkesin beklediği kadro sahada olacak. Kalede Muslera olması anlaşılabilir durum çünkü bu derbi maç. Ancak Yunus oynayabilecek durumdaysa onunla başlardım gittiği yere kadar. Kanatlardan birisi güçlü birisinin ayakları iyi olması lazım. Ahmed-Yunus ikilisinden biri ve Sallai-Barış ikilisinden biri olacak şekilde planlama yapmamız lazım. Tabi Ahmed çok iyi başlamadı ve derbi atmosferi sebebiyle ilk 11 olmaz ama ilerleyen süreçte bize faydası olacaktır.

yangin.gif
yangin.gif
yangin.gif
yangin.gif
yangin.gif
yangin.gif

yangin.gif
Blabla NKFVAS.gif
Blabla NKFVAS.gif
Blabla NKFVAS.gif
Blabla NKFVAS.gif
Blabla NKFVAS.gif
yangin.gif

yangin.gif
Blabla NKFVAS.gif
Blabla NKFVAS.gif
Blabla NKFVAS.gif
Blabla NKFVAS.gif
Blabla NKFVAS.gif
yangin.gif

yangin.gif
Blabla NKFVAS.gif
Blabla NKFVAS.gif
Blabla NKFVAS.gif
Blabla NKFVAS.gif
Blabla NKFVAS.gif
yangin.gif

yangin.gif
yangin.gif
yangin.gif
yangin.gif
yangin.gif
yangin.gif

1740384205636.webp

Osimhen takım arkadaşları tarafından çok daha fazla pozisyona sokulmalı. Şu uzun top şişirme işini bıraktığımız bir maç olmalı.

çok kişide beraberliğe OK havası var.

ligi bitirmek varken gene uzatacak mıyız süreyi - bu sezonun tamamında bunu yaptık. sonu iyi bitmiyor o işin.

çıkacağız

tokatlayacağız

bitireceğiz bu işi.

Köstebek olayi olacaktir kesin kadro yu fenere veren cikar bir tane

Geri
Üst Alt