⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

İlk izlenimim taraftarımız profesyönel davranıyor, gayet iyi taşkınlık yok gerektiği şekilde anasına sövüp geçiyorlar o da götüne baka baka geçti içeri böyle devam.

Uzun yıllardır fenerin maç öncesi bu kadar gerdiği ortam olmadı sanırım. Ve uzun yıllar sonra ilk defa kamuoyunda bu maç için bu kadar favoriler. Bu iyi mi kötü mü bilemiyorum. Federasyon onların yanında, hakemler onların yanında, kaybetseler lig biter, beraberlik heyecanı uzatır, bizim mağlubiyetimiz bizi psikolojik olarak epey etkiler ivme onlara geçer.

Aslında iyi top oynasak, hepsini üstüste koyar yeneriz. Onlarda da bi numara yok çünkü. Ama gerginlik provokasyon her türlü pisliği yapıp galip gelmeye çalışacaklar.

3'lü defans çıkarsak malesef pek şansımız yok. Herkesin beklediği 4 lü formasyon olursa işler değişebilir. Ama her ihtimalde de maximin gibi hızlı olup, çalım atmaya çalışıp garip garip hareketler yapan bi oyuncu koyup dizilişimizi bozacaklarını düşünüyorum.

Çok ümitli olmasamda, bu seferde bizim her vurduğumuz gol olsun diyor ve 2-1 alalım diyorum.

4-3-3 tek şansımız ilk 15 dakikada dominasyon kurup golle başlarsak fişi çekeriz. İş okanın sarayı kullanabilmesinde bitiyor mutlaka lemina saha oyunda olmalı mertens yedek başlamalı frankowski yüzde yüz şart ilk yarıda

bu maç 2 penaltımız verilmez 1 golümüz de iptal edilir kesin.

Beyler 4-3-3 oynamamız lazım lemina 11 başlamazsa dzekodan çok kafa topu kaptırırız lemina torreira önlerinde sara sağda sallai solda barış ya da yunus olmalı eğer sarayı kullanabilirse okan efendi net golü ya da asisti var bu maçta uzaktan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt