⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Tam bir hakem katliamı bekliyorum 2 kırmızı bir penaltı. Bunların tek planı 1-0 öne geçtikten sonra seyirciyi sahaya indirip maçı tatil ettirmek 3-0 hükmen galibiyet+3 puan silme ve 7-8 maç seyircisiz oynatmak.

Ben maçın 90 dakika oynanacağına inanmıyorum.

Ilk macta da bunu soyleyen cok kisi vardi. Hatta Torreira-Mertens-Sara uclusu ile cikarsa mac baslamadan Okan Buruk kovulsun diyenler vardi. Sonuc ucu de gol atti. Derbilerde bu isler hic belli olmaz.
İlk maç öncesi toplamda 700-800 dakika süre almıştı bu maç 2500 dakikaya ulaştı patlamak üzere

Play offlu sezon finalindeki maçtan sonra en gerilimli maç bu kesinlikle. Buna sebep olanlar belli zaten. Bir şekilde amaçlarına ulaştılar.

Okan hocam 4-3-3 başla hücumda 3-5-2 defansifde 4-3-3 lemina sara torreira orra sahasıyla başla frankowski ilk 45 dakika oynasın lütfen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gümrük maçında götümüzü kurtardı. Konyada da maçı bitirdi. Sol bek sol stoper oynatıp durmasa bu sezon da aynen devam ederdi
Ben hiç bir mevkide beğenmiyorum çıplak gözle de izledim pas hatası çok yapıyor ,oyun görüşü yok , top ayağına dolaşıyor devamlı. Karagümrük maçında şampiyonluk golu atmıştır doğru ama Vinicius Kasımpaşa var o şekilde mesela şanslı isen arada olur öyle. Umarım bugün süre almaz.

Tam bir hakem katliamı bekliyorum 2 kırmızı bir penaltı. Bunların tek planı 1-0 öne geçtikten sonra seyirciyi sahaya indirip maçı tatil ettirmek 3-0 hükmen galibiyet+3 puan silme ve 7-8 maç seyircisiz oynatmak.

Tamam kendi icinde dusun bu sacmaliklari

Ben hiç bir mevkide beğenmiyorum çıplak gözle de izledim pas hatası çok yapıyor ,oyun görüşü yok , top ayağına dolaşıyor devamlı. Karagümrük maçında şampiyonluk golu atmıştır doğru ama Vinicius Kasımpaşa var o şekilde mesela şanslı isen arada olur öyle. Umarım bugün süre almaz.
Bugün beynimizi kullanmadan tam destek olmak gerek
Yarından itibaren devam :D

Negatif basıp durmayın bi salın da Allah Allah

Bi tarafım maç beklendiğinden sakin geçecek ve 0-0 bitecek diyor
Diğer tarafım kavgaların olduğu kartları havada uçuştuğu ve sonunda galip geldiğimiz bir maç olacak diyor

Kamilbay'la Kaan'dan her türlü iyi. Öne geçersek orta sahada sarılı biri olursa girmesi gereken o. Mertens geriye düşersek girmeli

Geri
Üst Alt