⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Herkesin hemfikir olduğu bir kadro gibi gözükse de burada lemina Eren ve frankovski'nin yeni oluşu sebebiyle uyum önemli olacak
Bir de Barış ve Sallai kanatları bir tık sert
Orada tamamen hazır olsa Yunus değerlendirilebilirdi Onun dışında Allah yardımcımız olsun

Herkesin hemfikir olduğu bir kadro gibi gözükse de burada lemina Eren ve frankovski'nin yeni oluşu sebebiyle uyum önemli olacak
Orada tamamen hazır olsa Yunus değerlendirilebilirdi Onun dışında Allah yardımcımız olsun

Tek eksik yunus onun dışında benim kafamdaki ideal kadrom bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lemina yeni değil camiayı ve taraftarı biliyor feneri biliyor psikolojiye hakim en azından eren de Türkiye ligini ve feneri biliyor franko bi tek buraya uzak bir oyuncu Allahım sen bizi utandırma

lemon 60-70 dakika yapsın yeter. mertens ikinci yari is yapabilir gibime geliyor.

Duran toplar dışında korkmuyorum baskıyı biz kurarız topa biz sahip oluruz

Okan olsa böyle kadro yapamazdı Fener için. Defansları bu kadar kötü kurulamazdı. Çağlar sakatlıktan yeni çıktı ve ağır bir oyuncu üstüne üstlük Yusuf gibi derbi atmosferini taşıyamayacak birisi de var. Barış Alper gününde olursa Yusuf u maymun eder diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt