⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Dip cizgi isinolmadikcada osimhen etkilk zor olur dusuncesindeyim. Egribat her yan topa cikiyor istisnasiz, oenalti noktasina bile cikiyor

Herkes yunus diyor da yunus nasıl kaç haftadır yok... Sıkıntı olmasın. Girerse scma ihtinalimiz yok değil.

Taktik geregi önde basmiyoruz. Büzum hücum anlayasimizin ortasi yok, pozisyon veririz. Hoca net olarak kontrollü oyun demis

Sahada bu kadar ne yaptığını bilmeyen takım az gördüm. Gerçekten çok sıradanlaştırdı takımı Okan Buruk. Şu görüntüye 0-0 girebilmek iyi gene. 1 tane sıkıştırıp yatmak lazım, şu an için müthiş senaryo olur.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fizik olarak hiç ama hiç iyi değiliz. İngiltere'de 2 ay kadro dışı kalan Lemina ve Trabzon'dan gelen Eren fizik olarak en hazır oyuncular.
Reis fizikle falan hiç alakası yok.Lemina kaliteli adamdır.Barış sallanin her tarafı fizik olsa ne yazar.sara kağnı gibi.Kağnı gibi olursun ama iyi top saklarsın boşluğu bulursun öne doğru gidesin oda yok.Sağ bek sağ bek değil..ofansif anlamda sağ tarafta etkili olabilecek adam ama sallai oynatamıyor ki..

B
Dikine oynamana Fener izin vermiyor cunku, topu bize birakiyorlar bizimkiler de pas yapamadigi icin bu haldeyiz. Yoksa Barcelona ve pas oyunuyla bizim oyunumuz ne alaka yav? Yakindan uzaktan bir alakasi yok.

Yok ben onu sinirle yazdım. Pas oyunu sevmiyorum az pasla kaleye gideceğimiz bir tarz istediğimden yazdım

Umarım talisca ile dzeko değişikliği aklına gelmez devre başında mou nun

Artık umudum da kalmadı. Tek şansımız BAY'in ve Yunus'un eskisi gibi olması.

Sara biraz kipirdansa cok rahat pozisyona girecegiz ama adam Etebo’ya bagladi.

Geri
Üst Alt