⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Taraftarın alınması için kıçını yırttığı Lemina olmasa kepaze olmuştuk bu maç. Okan Buruk berbat bir performans gösterdi de 6 puan gerideki, ikili averajda gerideki Mourinho sığırı niye beraberliğe yattı anlamadım.

Kotu oyun iyi skor. Ligi bitirebilecegimiz bi haftaydi ama kaybetmemek onemli.Sara-Sallai-Baris rezilsi.Franko gayretli ama vasat Torreira-Lemina baya iyilerdi.Eren iyiydi Davinson iyiydi Muslera iyiydi Osimhen gayretli ama yalnizdi. Kanatlardaki problemi bi an evvel cozmek lazim ama Yunus da hafta sonu cezali duruma dustu Kasimpasa deplasmaninda.Mutlaka kazanmamiz gerek o maci.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Okan falan diye ezbere abartmayın siz de... Doğru 11'le çıktık, oyunu iyi tuttuk ama onun dışında iyi oynamadık. Riski Fener alsın dedik, almadılar, 0-0 bitti... Bu maçtan minimum almamız gerekeni de aldık... Bu gergin ortamda, bu kadar aleyhimizde organazasyon varken bence ok...

Ha, oynasak sanki yenebilirdik havası var mıydı dönem dönem, evet vardı ama belli olmuyor bu maçlar, atacak gibi görünsen de risk alınca golü bulan rakip olabiliyor. O yüzden risk almadık diye kızamam. Bu maça özel kabul edilebilir bir taktik ve performans.

Ama şimdi gidip o zor deplasmanların falan çoğunu takır takır oynayıp kazanmamız gerekiyor o ayrı.
Bence iyi oynadık abi hakem rezaletti bak bizim en büyük özelliğimiz rakipten çaldığımız toplarla şok ataklara çıkmak herif orta sahada aldığımız her topa düdük çaldı böyle bişey mi var abi

her topu içeri şişirip kanatlar bi halt yapmayacaksa acilen moratanın takıma dönmesi lazım sayısal eksiğiz bi kere hücumda içeri orta geliyor kim var sadece osimhen böyle plan mı olur

Hakemi ben beğendim eğer baskılı oynayan taraf biz olsaydık eleştirmekte haklıydık ama azıcık özeleştiri lazım beyler OKAN İSTİFA!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fenerde kimse öne cıkamadı bu arada

dzekoyu ilk kez bu kadar etkisiz gördüm

Geri
Üst Alt