⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Sallai Frankowsi falan dümdüz adamlar. Tamam koşu ve mücadele var ama Yunus gibi yaratıcı olmayınca olmuyor. Franky’den de beklerdim biraz oyun kurmasını… ayakları birbirine dolaştı resmen

Fb de oynayamadı diyen arkadaşlar..

Adamların oyun planı bu zaten.. Ne bekliyordunuz ki? Sağlı sollu kanat bindirmleri mi? Adamların bir B planı bile yok..

Her zaman ki gibi uyutup uyutup atmayı denediler beceremediler.. En Nesri yi gören oldu mu sahada?

Kötünün iyisi sonuç.. 6.01 puanlık avantajı muhafaza ettik.. Bundan sonra Yapı mapı diyen şerefsizlerin 7.ceddini...

Okan efendiye hiç girmeyeceğim..

Skor iyi ama bu oyun umudumu bi tık daha daha azalttı. Döve döve yenmeliydik. Fb'nin takım savunmasını aşamadık. Sabaha kadar oynasak yine atamazdık.

Üstünlük ne bizde ne febedeydi, ortada bir maç oldu işte. Pas yapa yapa baskı kurmaya çalışalım ok de ayaklar temiz değil, 1 tane neti de geçtim tehlikeli pozisyon yaratamadık.

Febe de klasik Morinyo işte, risk alma pozisyon buluruz illa ki falan yapınca kabız bir maç oldu.Ki 1,2 pozisyon da buldular, Muslera kurtarmasaydı o kafa vuruşunu maç sonunu düşünemiyorum.

Cidden 1 puan iyi şu oyuna, febeliler üzülsün, 7'ye çıktı fark.

95 dk iki takımdan ne izledik allasen diyem herkese saygı duyarım açıkcası

Sakatlikmi vardi orda? Çiktiktan sonra bacagana bakiliyordu

Cikarken dizini tutuyordu. Yener Ince de hemen yanindaydi. Umarim ciddi bir sakatligi yoktur.

Sakatlığı vardı ya çıktıktan sonra dizini gösterdi.
Aynen onu gördüm ama problem sahada Kaan var, Abdül hata yapmaya yer arıyor ve gol yersek gol bulma ümidimiz Ahmet

Hocanin istemedigi lemina götunu kurtardi. Sampiyon olalim ve vedalasalim hocayla, ama sanmiyorum bu yönetim de o göt yok

Hakem tam beraberlige baglamaya getirilmis bunu bizim hakemler de yapardi

Daha Morata gelecek. Net bir iki maç alır ve 12 maç kaldı geride.

Aslında çok basit. Çık yen 10 maçı son 2 hafta tatilini yap

Kaan ayhan o son pozisyonu kornere atti ya basimdan kaynar sular indi...

Dedim biri yere atacak kendini bisey olcak son topu verio labullenme modu nefretlikti

Geri
Üst Alt