⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Okan Hoca sezon sonuna kadar sacmalamazsa sampiyon bizis.

Bence febe de istedigini aldi. Cunku biliyorlar boru gibi fiksturumuz var ve hakemler bize operasyon cekiyor. O yönden umutlari devam edecek

Dua edelim daha fazla sakatlik vermeyelim ve sakatlar bir an önce iyileṣsin diyecem de gene sakatliklar verdik

Bizim solbekte lanet var iyi oynayan sakatlaniyor

Kolay çaldı birkaç tane cidden ve kontramızı yedi, haklısın. Üstelik sonra gitti bizim lehimize benzer faulleri birkaç tane çalmadı. Fener lehine de vermediği belki 1-2 tane faul olabilir yalnız.
Hakem maçı kitledi ya suya sabuna dokunmadan paramı alayım gideyim modundaydı ya zaten ben sonuçtan memnunum tabikide atsak bir iki gol iyiydi ama geçen sene kaybetmiştik mesela 2.maçı o yüzden bu skor iyidir gözümde zor maçımız kalmadı artık pek

bize yarar bu paşa-samsun ikisi de düşüşte yendiğin anda iş %90 bitti tjk dışında bizi yenebilecek takım da yok , kazanması gereken onlardı lideri yenemeden ligi bitirecekler o yüzden gayet iyi.He tabii okan gitmeli o da var.Hiç boşuna olumsuz falan atmayın yani bize 2 sonuç da yarıyordu istediğimizi aldık bitti gitti

Dag fare dogurdu Lemina olmasaydi
Net bizi yenerlerdi
Artik su Musleraya sallamayida birakalim
Hem oguzun sutunda hemde karambolde bizi ipten aldi

Bugun bir takim kazanacak deseler hakeden rakipti hic birsey oynamadik

Sene sonu hocayla vedalasmak sart oglu sart
cok katılmıyorum evren onlarda yenmeye degil önce yenilmemeye gelmişler
2 karambol dısında birşey yok onlar adınada
ama esas bizim hocanın ve oyuncuların gerginligi hoşuma gitmedi
şu fenere abartmıyorum anadolu takımları gol atar
biz iç sahada nedense bu yıl cok tutuguz

Şimdi Beşiktaş-Trabzon-Göztepe-Kasımpaşa-Samsun-Eyüp-Alanya deplasmanlarından en az 5-6 tanesini kazanmamız gerekiyor ki korkulu rüya görmeyelim. Zor ama imkansız değil.

Kasimpasa samsun goztepe besiktas trabzon maçlarından minimum hasar istiyorsak bugün okan gitmeli. Okanin savunalacak 1 tane artısi yok

578921d023e6529fba05d8d813114b8d.jpg

Tiplere gel… Ulan ikisinin bu gece yediği küfürü saddam hüseyin yememiştir…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ceza sahasına girme sadece 1 o da 77. dakikada okan sen ne yaptın bu takıma

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mesela kurucu bir sonraki maçta bşr gol atar.Birkaç doğru iş yapar ooo ahmet şöyle böyle denir.Hiç şaşmaz.Bedava olsa eyvallah yerli falan filan.Ama 6 milyon lan.
Ama başıkızdakileri geçtim.Onlar zaten facia…Sosyal medyadaki ulemalar varya hani sinan yılmaz gibi erinç gibi alayına göre çok iyi topçu.Bunlar birde scoutluk falan yapmış..
Bunların scoutluk yaptığı ortamda ne beklersin türk futbolundan..

macta toplam 3 isabetli şut var galiba 2si korner karambolünde zaten fenerden
1ide bizden

Geri
Üst Alt