⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Ahmet kutucu 6 milyon euro iyi kaskalladılar bize

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cok katılmıyorum evren onlarda yenmeye degil önce yenilmemeye gelmişler
2 karambol dısında birşey yok onlar adınada
ama esas bizim hocanın ve oyuncuların gerginligi hoşuma gitmedi
şu fenere abartmıyorum anadolu takımları gol atar
biz iç sahada nedense bu yıl cok tutuguz
Allah askina halim en azindan 10 sut 4 5 korner attilar korner atamadik mac boyu

İki tane net pozisyon buldular karambolde olsa kale onunden dzeko vurdu muslera tuttu Abdulun hediye ettiginde fred iyi vursa mac gitmisti

Biz hic bir halt oynamadik macta bizim sahada baris Sara Frankowski macin en kotuleri

Burda yerin dibine soktugunuz eren elmali ve Lemina olmasa rahat yenerlerdi bizi

Formsuz girdik, 6 puan öndesin ne yapmasını bekliyorsunuz hocanın?

Elbette önceliği savunmadan yana yaptı. Bireysel hatalar dışında rakibe pozisyon vermedi. Apo salak salak öne koşturup kaptırdığı top, ceza sahasında gidip rakibe attığı top vs

1740424603395.webp

Banane oglum ben 6 puan farkimi ve 2li averaji korumama bakarim.

Bana ne oglum o dusunsun

Hakem maçı kitledi ya suya sabuna dokunmadan paramı alayım gideyim modundaydı ya zaten ben sonuçtan memnunum tabikide atsak bir iki gol iyiydi ama geçen sene kaybetmiştik mesela 2.maçı o yüzden bu skor iyidir gözümde zor maçımız kalmadı artık pek

Skordan ben de memnun sayılırım AMA zor maçımız tonla var abi. Saydım az önce Trabzon-Beşiktaş-Samsun-Göztepe-Kasımpaşa-Eyüp-Alanya deplasmanları var.

Biz form olarak en dip durumundayken onlar en zirve dönemindeydi çok ters bir zamanda geldi bu maç Allah'a şükür kazasız belasız atlattık stresinden kurtulduk. Yunusun Moratanın vs takıma katılmasıyla Frankowskinin alışmasıyla Saranın form tutmasıyla yolumuza bakarız

Vermeyiz yaw ama TS ve JK maçlarına da yabancı hakemi bu sefer biz istemeliyiz. Fener kendi kaşındı
Gidişat iyi değil başkan

Takımda Lemina harici ışıldayan bir nokta kalmadı

Bu trend kötü yerlere gider diye korkuyorum. Pozitif yöne ivmelendirecek iki üç maç oynamalıyız

Çok iyi sonuç. Temkinli oynadık çok doğal olarak neticede avantajlı olan bizdik hala biziz. Takımda yeni oyuncular da var takım yeni sayılır. Eğer bu sistemde devam edeceksek kanat oyuncularının daha kreatif olması lazım daha gole dönük olması lazım aynı zamanda 8 numaraların da daha etklil olması gerekiyor ileri hatta. Neyse ilerde daha ayrıntılı konuşuruz.

Vallahu Hayrul Makirin.. (Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır)

Geri
Üst Alt