Oktay Sönmezoğlu
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 3.046
- 2.665
- 1.413
Bundan sonraki tüm Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında yabancı hakem olsun rahat şampiyon oluruz. Fenere Türk hakemlerle puan kaybettirmezler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vermeyiz yaw ama TS ve JK maçlarına da yabancı hakemi bu sefer biz istemeliyiz. Fener kendi kaşındıBuna da şükür
Umarım takım toparlar da ligi vermeyiz şuradan
Takım tedirgin ediyor
Beklentim zaten beraberlikti ama sonlara doğru verebilirdik
Beklediğimden kötüydük
Bizimkiler de Okan Buruk'a. Okuduğum yorumlara göre her iki tarafta haklı. Bizim saha avantajımız vardı, onlarında hakem avantajı vardı.fenerliler morinyoya sovuyor
Yav abi kötü oyunumuzun nedeni yunusun sakatlığı falan yunus döndü bide jakobsu döndürebilirsek 2-3 maça çıkışa geçerizGalatasaray'ı en kötü zamanında en dipte yakaladılar yine de yenemediler.
Bundan sonra bizim takım yavaş yavaş düzelir zaten
Allah askina halim en azindan 10 sut 4 5 korner attilar korner atamadik mac boyucok katılmıyorum evren onlarda yenmeye degil önce yenilmemeye gelmişler
2 karambol dısında birşey yok onlar adınada
ama esas bizim hocanın ve oyuncuların gerginligi hoşuma gitmedi
şu fenere abartmıyorum anadolu takımları gol atar
biz iç sahada nedense bu yıl cok tutuguz
Hakem maçı kitledi ya suya sabuna dokunmadan paramı alayım gideyim modundaydı ya zaten ben sonuçtan memnunum tabikide atsak bir iki gol iyiydi ama geçen sene kaybetmiştik mesela 2.maçı o yüzden bu skor iyidir gözümde zor maçımız kalmadı artık pek
Ahmedlik bir şey yok ortada bu maçı baz alırsakAhmet kutucu 6 milyon euro iyi kaskalladılar bize
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galatasaray'ı en kötü zamanında en dipte yakaladılar yine de yenemediler.
Bundan sonra bizim takım yavaş yavaş düzelir zaten
Gidişat iyi değil başkanVermeyiz yaw ama TS ve JK maçlarına da yabancı hakemi bu sefer biz istemeliyiz. Fener kendi kaşındı