⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

fb lig bitene kadar hakem mudahelesi olmazsa 2 beraberlik 1 mağlubiyet daha alır

bizim 2 beraberlik 3 mağlubiyet hakkımız oluyorgal

12 maçda 5 puan kaybı

7 maç kazansak yetiyor gibi gallba

bu denli düşüşte olmasak bunları rahat yenerdik de işte

Bu maci kazanacaklarini dusunuyorlardi

Ama gotlerinin ustune oturdular :sopa:

7 puan gerideler

Yapacaklari en ufak hatada dagilacaklar

Bu arada sayilmayan golleri, 2000'lerdeki Kadikoy derbilerini gormemis genc arkadaslarimiz icin atilmis gibi.
Top oyle bir sekiyor ki, tam Sanchez'in basinin ustunden falan geciyor. Selcuk Sahin'in garip gollerini hatirlatti.
Johnson'un golunden beri normal golleri yok gibi

Torreira hücum anlamında tek olumlu iş yapmadı yine. İlk sezonda defansı iyiydi artık o da fazla yok
Kesinlikle. Sahada ne katkı verdiğini anlayamadığımız biri oldu çıktı. Sara mı yoksa Torreira mı daha kötü artık çözmek zorlaşıyor. İkisi birden yerlerde sürünüyor resmen.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

maçı seyredemedim ama yorumlara baktığımda bizde lemina ve sanches maçın iyi oyuncularıymış. öyleyse iyi oynamadığımız maçlardan biri daha olmuş allahtan yenilmedik diyelim. peki oyunumuz umut vaad etti mi yoksa aynı tas aynı hamam gidiyor muyuz?
Doğru yorumlar. Lemina, Sanchez biraz da Eren haricinde yere sağlam basan adam yoktu. Hiçbir şey oynamadık, ümit de vaat etmedik. Ha fb de iyi değildi ama bize göre gole daha yakın oldukları kesindi. Ceza sahasına giremedik, kaleye gidemedik, hiç pozisyon bulamadık, herhalde 3 tane şut değil şutumsu attık, onlar da kaleyi bile bulmadı. 1 puan altın değerinde oldu.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geçen seneyle birebir aynı açılmıştı 0-1 yazmak el vermiyordu maçta oraya doğru gidiyordu az daha. Takımdan reaksiyon bekliyordum ama göremedik yine neyse 2.5 maçlık avantaj var buradan da vermeyelim artık.

Son düzenleme:
Maçı daha yeni izledim.

Bu hakem neymiş yaaa? Oyunu Türk hakemler bu kadar durdurmazdı. Belli fb’nin bu hıyarı niye istediği. Ota boka her dokunmaya ve düşmeye faul çalsın, oyun ve tempo yavaşlasın. Amaç buymuş. Fb’nin boktan taktiği ve hakemin de ota boka her şeye düdük çalması bize rezalet bir maç izletti.

Bu arada, Lemina!!! Nerelerdeydin bu kadar senedir kardeşim?

Mourinho yerine daha cesur bir hocaları olsaydı bugün yenilmemiz çok yüksek ihtimaldi. Okan Osimhen e top şişirmekle beraber adama yakın kimseyi de oynatmayarak resmen Skonto Riga gibi düşük profil takımların taktiği ile oynamıştır. Mourinho da korkak olduğu için Osimhen in başına 3 adam dikmiştir. Günün bizim için şansı, fener için ise şansızlığı Mourinho dur.
Yo katılmıyorum. Asıl cesur olsaydı biz oynayacak alanı bulurduk. Böyle savunmada kapalı şekilde durdular ve oyunu kitlediler. Maç bir şeye benzemedi. Bardağın ters tarafına bakıyorsun bence.

Okan gene bir sey calistirmamis. fener onde basmaz dedi bi suru kisi de Galatasaray'i oynatmamanin en kolay yolu defansa ve ortadaki ikiliye basmak. Biz bile onlarin bunu yapacagini bilirken Okan'in buna cozum olarak sadece topu ileri sisirmeyi dusunmesi rezalet otesi bir durum. Zorla aldirilan Lemina olmasa topla cikamazdik.
Çok basmadılar ki. Forvetlerini genelde orta sahaya kadar çektiler çoğu zaman. İğrenç bir Aanadolu takımı taktiği.

İşin savunma kısmını iyi yaptık. Hücum kısmını barış sara sallai ile yapamazsın zaten yapamadık. Gerekli puanı aldık. Yunusu ve moratayı denkleme sokabilirsek 12 maçı bir türlü kapatırız gibi.

Tam bir hakem katliamı bekliyorum 2 kırmızı bir penaltı. Bunların tek planı 1-0 öne geçtikten sonra seyirciyi sahaya indirip maçı tatil ettirmek 3-0 hükmen galibiyet+3 puan silme ve 7-8 maç seyircisiz oynatmak.

Ben maçın 90 dakika oynanacağına inanmıyorum.
tamda dediğim gibi sahaya bir şeyler atılsın da sahadan çekilelim diye hesap yapmışlardı ama Galatasaray taraftarı dün oyunlarına gelmedi bunların.

Acun ılıcalı: Bugün sahaya niye birşey atılmadı " Hakemden dolayı"

şu kepazeliği fenerasyon ne ceza verecek görelim bakalım.

barışa alper rezaletti daha doğrusu az maçlarından beri rezalet ama o da haklı onu zorlayan bir yedek oyuncu yok tek kaldı kalktı bir tarafları.
dün çağlar sarı kartı varken hiç zorlayamadı hayret ettim.
sonra da maç içinde yok oldu giti.

Geri
Üst Alt