⚽ SL 24/25 H:25 | Galatasaray 0-0 Fenerbahçe | MS | 24 Şubat

Saçma sapan bir derbi daha geride kaldı. Bana göre Fener galibiyete daha yakın olan takım idi. Süper kupa maçı sonrası ilk defa bu kadar çaresiz ve pasif bir Okan hoca gördüm. Çare bulamıyor.

Oyuncular özelinde bence net kötü diyebileceğimiz bir durum yok. Mesela Frankowski dün bizi birçok defa yakabilirdi. Kötü hatalar yapıyorlar ama, bu takımın sistemsizlik veya saha içi çözümsüzlüğünden dolayı. Hocanın izleme ritüeli umut kırıcı olan durum. Merkezi kullanmaya niyetlenmedi bile.

Bu arada Lemina baya baya kritik idi. İpten aldı kaç defa.

Okan gene bir sey calistirmamis. fener onde basmaz dedi bi suru kisi de Galatasaray'i oynatmamanin en kolay yolu defansa ve ortadaki ikiliye basmak. Biz bile onlarin bunu yapacagini bilirken Okan'in buna cozum olarak sadece topu ileri sisirmeyi dusunmesi rezalet otesi bir durum. Zorla aldirilan Lemina olmasa topla cikamazdik.

Okan hoca şu maçı almalıydı. Ama 3. sınıf takım gibi Osimhen'e şişirdik durduk. Çok kötüydü. Beğenmediğimiz Morinho bence Okan'dan iyi bir antrenör. Çirkef olabilir ama takımı iyi çalıştırdığı belli.

Lemina dışında iyi oynayan adam yoktu takımda. Saçma sapan bir yere doğru gidiyor oyun şeklimiz. Eskiden çok pozisyon bulup atamazdık şimdi ise pozisyona bile giremiyoruz.

Bu sene iki takımda iç sahada kötü ,yani iç saha avantajı filan diye birsey yok oyuncular ve hoca iç sahada daha laubali oynuyorlar ,fener hakemle çevirmeye 2 maçta iç sahada bırakmıştı puani

Bu sene iki takımda iç sahada kötü ,yani iç saha avantajı filan diye birsey yok oyuncular ve hoca iç sahada daha laubali oynuyorlar ,fener hakemle çevirmeye 2 maçta iç sahada bırakmıştı puani
Bu sezon 4beraberligin 3u ic sahada. Zorlu deplasmanlar öncesi kucuk de olsa bir umut veriyor

Bu sezon 4beraberligin 3u ic sahada. Zorlu deplasmanlar öncesi kucuk de olsa bir umut veriyor
Ben bunu çok uzun zamandır söylüyorum, fikstür yüzünden kafayı kıran arkadaşlar iyi okuyamıyor maçları misal ts goztepe akbil bu 3 maçımızda ligin bittiği düzlükte bu da avantaj
Fenerde keza iç sahada daha kötü 3 tane maçı hakem rakipten aldı fenere verdi
İç sahada iki takımdaki saçma rehavet yüzünden daha çok pozisyon veriyor ve gol yiyorlar

Halim Beşiktaş belki trabzon samsun haric bir tane zor maclari yok çoğu kendi takimlari kime puan bırakacaklar

Antalya Bodrum sivas kayseri Antep Hatay Konya Basaksehir Eyup

Eyup dususte rezil oynuyor Bodrum Hatay Konya Kayseri Ve Sivas cok kotu takimlar

Toplasan Samsun Besiktas ve Trabzon ucude icerde

Bir sekil hakemle kazanirlar
Geçen sene de böyle dediniz olanlar ortada. Sivas düşme potasında. Hadi yiyorsa maç satsin da göreyim. Bodrum düşme potasinda. Hadi ilk yaridaki gibi satsin da göreyim. Öyle ilk yarıdaki gibi kolay maç satamaz kimse satarsa dibi boylar bir bakmış 2.lige uçmuş. Daha bunlarin Antep deplasmani vs var oğlu var. 5 deplasmanlari var 4u düşme potasındaki takımla. Bu fikstür mü kolay? Bana sorsalar sittin sene ligin son haftalari düşme potasındaki ekibi istemem hep hedefsiz takımları isterim rakip

Geçen sene de böyle dediniz olanlar ortada. Sivas düşme potasında. Hadi yiyorsa maç satsin da göreyim. Bodrum düşme potasinda. Hadi ilk yaridaki gibi satsin da göreyim. Öyle ilk yarıdaki gibi kolay maç satamaz kimse satarsa dibi boylar bir bakmış 2.lige uçmuş. Daha bunlarin Antep deplasmani vs var oğlu var. 5 deplasmanlari var 4u düşme potasındaki takımla. Bu fikstür mü kolay? Bana sorsalar sittin sene ligin son haftalari düşme potasındaki ekibi istemem hep hedefsiz takımları isterim rakip
antep ve samsun maçlarından ümitliyim

belki bjk ile başakşehidr maçları bile enteresan olabilir 3üncülük (AVL) 4üncülük(konferans) işleri için.

bizim en büyük şans diyebileceğimiz şey bazı zor deplasmanlardaki takımların ne yukarı ne aşağı sıkınıtsı kalmaycak yakında.

coşkusuzluk ve fiziksel yetersizlik harici oyunda bi sıkıntı görmedim

ilk defa kontrollü oyun oynadık ve bence iyi oynandığını düşünüyorum

hücum olarak aşırı kısır alındı o başka ama rakibi durdurmaya iyi çalışmış hoca

artık şöyle 2-3 maç üst üste aynı 11i görelim, bu organize olamamanın diğer sebebi de bu

Kendi sahamızda
Full stadda
ligin %80 biteceği maçta

karşımızdaki oluşumun kurallarına göre maç yaptık. fişi de çekemedik.

çok garipti valla - hiç tatminde olmadım oyundan, bireysel olarak 2 adam + 2-3 pozisyonda mulera herifleri durdurdu, kalan 8 kişi 1 şey üretemedi

üzülsem mi - neyse mi desem bilemedim.

Lemina dışında iyi oynayan adam yoktu takımda. Saçma sapan bir yere doğru gidiyor oyun şeklimiz. Eskiden çok pozisyon bulup atamazdık şimdi ise pozisyona bile giremiyoruz.
sürekli bir şeyler deniyoruz da ondan. ne oynadığımız belli değil. özellikle düne kadar 10dk da 1 kanat değiştiren barış sallai izledik. bi 3lü bi 4lü oynuyoruz. onda da sürekli oyuncular değişiyor. bizim en büyük artımız kimin sahaya çıkacağını nerde oynayacağını ve dizilişi biliyor olmamızdı. şimdi okan da bilmiyor. osimhen gibi bi adam çektik evet. akabinde morata gibi yüklü bi trnasfere de girdik. gerek sakatlık gerek formsuzluk hiç oynayamadık 3lüyü. tothennam maçı hariç. onda da attık evet fazlasını da yiyebilirdik. 10 kişi kalmalarına rağmen 3 puan gidiyordu hatta son dakka. bu 3 lüye geçiş yapılacaksa sezon bası yapılanmasıyla yapılmalı. artık bildiğimiz oyunu lemina gibi bi adamı da çektiğimize göre oynamaya devam etmeliyiz. çok karıstırdık kadroyu. avrupada baska ligde baska oynayacak geniş kadromuz yoktu. şimdi daha daha yeni yedek kulübesi güçlendi. bu saatten sonra dediğim gibi az gol yiyip skoru alıp maçı uyutmaya oynamalıyız. sezon sonu neler yapılacaksa yapılır. 9 maçı kazan şampiyonluğu al. burda bjk ve ts maçı tehlikeli. samsun göztepe eyüp gibi takımları yeneriz diye düşünüyorum. ssezonun ilk yarı formunda değiller. haftada 1 oyuna dönüyoruz bunun artısını yaşamalıyız oyunun da skorlarında güzelleşmesi lazım. taraftar nötr e dönüyor yavas yavas onları şampiyonluğa inandırmamız gerek tekrar.

eskilerden keita onyekuru rodriguez gibi süratli adam eksilten bir kanat oyuncumuz olsaydı maçın ikinci yarısında dağıtmıştık bunları.

yabancı hakemin yönetmesi dışında kimsenin bir daha hatırlamayacağı maç....

kimsenin mi ?
şampiyon olalım bak bakalım, kimler hatırlayıp ağıtlar yakacak...

kapak-125229.jpg

Sokakta çevreye gülücükler saçan Fb formalı şahısların sayısı bir hayli fazla bu seneki şampiyonlukla beraber iyice Anadolu kulübüne döndüreceğiz onları.

Geri
Üst Alt