⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

Alanya'nın kazma bi güney koreli forveti vardı onu oynatırsa iyi fb maçında bütün atakları hiç eden

oyunu toplarsak neden olmasınç yunus ve morata eklemeleriyle oyun kalitemizi artırmamız lazım

Fb'in EYTli sığırlarına karşı jogging yapan ama GS'a karşı çimleri ısıracak kadar hırslı oynayacak bir arka bahçe daha. Son arka bahçe bu sanırım. Antalya maçı iç saha olduğu için onu saymıyorum.

Artık Gabriel saradan patlama bekliyorum.cok övdüm ilk günden beri eleştirmeden iyi futbolcu olduğunu söyledim. Ama artık beni bile bıktırmaya başladı.artik birseyler yapması lazım..

Galatasaray'da Alanyaspor maçında ileri üçlü; Victor Osimhen, Alvaro Morata ve Dries Mertens'ten oluşacak. (Horsezat)

Galatasaray'da Alanyaspor maçında ileri üçlü; Victor Osimhen, Alvaro Morata ve Dries Mertens'ten oluşacak. (Horsezat)

Lemina'nın 3'lüde yer aldığı 3-4-1-2 is loading belli ki.

Muslera
Sanchez - Lemina - Apokerim/Eren
Franky - Torreira - Sara - Barış/Sallai
Mertens/Yunus
Osimhen - Morata

Osimhen dışındaki 10 eleman

Yasin Kol'un yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Samet Çiçek yapacak.

Karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Abdullah Buğra Taşkınsoy görev alacak.

Daha önce Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldığımız dışında bir maçımızı yönetmemiş Trabzon bölgesi hakemi. 2024 yılında alt klasmana düşürülmüş ama yeni MHK ile tekrar yükselişe geçmiş. FB'nin Antep'i 4-1 yendiği maçın da hakemiydi.

Yine igrenc bir mac izleriz
Geriden topu alan iki stoperimiz topu osimhene dogru dikerler macin sonucunu osimhen ile rakip savunma kaleci hatti belirler

Elinde morata mertens yunus baris lemina osimhen gibi adamlar var iken olimpiyatlarda top dikme yarismasinda bizi temsil edecek sekilde oynatan hocamizi kutluyorum

Zaten 2 kisa stoper varken gidip lemina dan kisa bir stoper daha getiren her havaya cikan ziplayan seken toptan gol yediren hocamizi yine kutluyorum

Kadrosunda frankowski lemina toreira sara sanchez gibi adamlar varken savunma yapmayi beceremeyen leblebi gibi gol yiyen hocamizi bir kez daha tebrik edip

Maci izlemiyorum

Mertens’in top oynamasını umarak başlangıç 11i bu olabilir.

———————Muslera————
——Lemina—-Davinson—-Eren—-
Frank———Torreira—-Sara——-Yunus
——-————-Mertens—————
————-Osimhen—Morata————
Lemina sag stoper icin acaip riskli bir oyuncu adamin yapisinda var orda yapmak isteyecegi bir calim kaptiracagi bir top takimi yakar

Rüyamda Frankowski sakatlanmisti maçtan önce. Bu bilgiyi de ne yaparsanız yapın

Yine igrenc bir mac izleriz
Geriden topu alan iki stoperimiz topu osimhene dogru dikerler macin sonucunu osimhen ile rakip savunma kaleci hatti belirler

Elinde morata mertens yunus baris lemina osimhen gibi adamlar var iken olimpiyatlarda top dikme yarismasinda bizi temsil edecek sekilde oynatan hocamizi kutluyorum

Zaten 2 kisa stoper varken gidip lemina dan kisa bir stoper daha getiren her havaya cikan ziplayan seken toptan gol yediren hocamizi yine kutluyorum

Kadrosunda frankowski lemina toreira sara sanchez gibi adamlar varken savunma yapmayi beceremeyen leblebi gibi gol yiyen hocamizi bir kez daha tebrik edip

Maci izlemiyorum
Savumadaki ve hücumdaki sıkıntıyı tamamen okan buruğa yazabiliriz.Fakat bence burada en büyük sorum transfer ettirdiği oyuncular.Kadro planlamasındaki yapılan ciddi hatalar.
Bu arada sahada oynayan oyuncular kenardan uzaktan kumanda ile kontrol edilen bir rabotmuş gibi yorumlar yapılmasını aklım almıyor.
Sahada oynayan oyuncularında en az okan buruk kadar suçu var.

Savumadaki ve hücumdaki sıkıntıyı tamamen okan buruğa yazabiliriz.Fakat bence burada en büyük sorum transfer ettirdiği oyuncular.Kadro planlamasındaki yapılan ciddi hatalar.
Bu arada sahada oynayan oyuncular kenardan uzaktan kumanda ile kontrol edilen bir rabotmuş gibi yorumlar yapılmasını aklım almıyor.
Sahada oynayan oyuncularında en az okan buruk kadar suçu var.
Oyuncularda birsey yok tamamen hocada sorun
rakipte kim oynuyor amrabat denen güreşçi çağlar denen vitaminsiz

Bitik tadic dzeko symanzki adam cift forvet oynuyor
Maximen hali ortada irfancan kadroya girmiyor

Onlarda kostic var sende frankowski
Mert Muldur oynuyor

Ama gol atiyorlar stoperde skriniar varsa sende sanchez var

Adam adam bakarsan kadromuz rakipten daha iyi Morata gibi adam var daha takima koyamadik sen düşün

Geri
Üst Alt