Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.723
- 11.792
- 1.163
2 maçını üst üste kazan sonrasında Rangers'a elenmiş Fener'in Samsunspor karşısında 10 puan gerideki halini keyifle izle. Hadi yapın bu işi artık.
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
korkutma beniGeliyoruz!
Jakobs dışında herkes idmana katılmış
Galatasaray'da Alanyaspor maçında ileri üçlü; Victor Osimhen, Alvaro Morata ve Dries Mertens'ten oluşacak. (Horsezat)
Lemina'nın 3'lüde yer aldığı 3-4-1-2 is loading belli ki.
Muslera
Sanchez - Lemina - Apokerim
Franky - Torreira - Sara - Barış
Mertens
Osimhen - Morata
Jakobs dışında herkes idmana katılmış
Lemina sag stoper icin acaip riskli bir oyuncu adamin yapisinda var orda yapmak isteyecegi bir calim kaptiracagi bir top takimi yakarMertens’in top oynamasını umarak başlangıç 11i bu olabilir.
———————Muslera————
——Lemina—-Davinson—-Eren—-
Frank———Torreira—-Sara——-Yunus
——-————-Mertens—————
————-Osimhen—Morata————
Savumadaki ve hücumdaki sıkıntıyı tamamen okan buruğa yazabiliriz.Fakat bence burada en büyük sorum transfer ettirdiği oyuncular.Kadro planlamasındaki yapılan ciddi hatalar.Yine igrenc bir mac izleriz
Geriden topu alan iki stoperimiz topu osimhene dogru dikerler macin sonucunu osimhen ile rakip savunma kaleci hatti belirler
Elinde morata mertens yunus baris lemina osimhen gibi adamlar var iken olimpiyatlarda top dikme yarismasinda bizi temsil edecek sekilde oynatan hocamizi kutluyorum
Zaten 2 kisa stoper varken gidip lemina dan kisa bir stoper daha getiren her havaya cikan ziplayan seken toptan gol yediren hocamizi yine kutluyorum
Kadrosunda frankowski lemina toreira sara sanchez gibi adamlar varken savunma yapmayi beceremeyen leblebi gibi gol yiyen hocamizi bir kez daha tebrik edip
Maci izlemiyorum
Oyuncularda birsey yok tamamen hocada sorunSavumadaki ve hücumdaki sıkıntıyı tamamen okan buruğa yazabiliriz.Fakat bence burada en büyük sorum transfer ettirdiği oyuncular.Kadro planlamasındaki yapılan ciddi hatalar.
Bu arada sahada oynayan oyuncular kenardan uzaktan kumanda ile kontrol edilen bir rabotmuş gibi yorumlar yapılmasını aklım almıyor.
Sahada oynayan oyuncularında en az okan buruk kadar suçu var.