⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

abi şaka gibi bir maç dörtlü bir maç üçlü oynuyoruz hiç biride çözüm olmuyor her hafta dizilim değiştiriyoruz. Sistem mistem oyun moyun bireysel performans hiç bir şey yok ya hiç bir şey. Bir antrenör daha ne kadar sıvayabilir?
diziliş değişeceğine hücum varyasyonları eklemesi gerek, defanstaki oyun planı oluşturulmalı,gerçi bunlar sene başı olmalı ve tıkır tıkır şuan işlemeliydi.

Okan'ın elinde tek kalan şey ligde namağlup olmakla (ne işe yarıyorsa artık) şampiyonluk kaldı.

Haftalar önce taraftarlar çekinceli ne düşünüyorsunuz denildiğinde "biz kafayı yemedik" diyordu, o gün taraftarların gördüğünü kendisi göremedi.

Dışardan bakınca hakkaten göremiyor mu diyordum da bazı şeyleri cidden göremiyor, bu maçta da top oynayacağımızı sanmıyorum Osimhen yine şapkadan tavşan çıkarırsa ve defans sıçmazsa kazanırız, o kadar.

Samsun
Tjk
Trabzon
Eyüp
Göztepe

Şu 5 deplasmandan 11 puan alabileceğimize bile ihtimal vermiyorum ben.
o kadar zor depler var ki muhtemelen maalesef durumumuz Psv gibi olcak sanki, onlarda daha 9 hafta önce 9 puan fark atmışlardı ajaxa, şimdi ise 8 puan gerideler, daha 4 hafta önce 1 puan farkla liderken 8 puan geriye düştüler.

Diziliş bazlı değil de oyuncu bazlı düşündüğümüzde bu 11 oluyor. Ha bunda da Lemina'yı stopere çekince orta sahadaki zaten az olan direnç iyice azalcak

Ofansif oluyor ama her türlü gol yiyoruz zaten

Böyle bir değişikliği yapacak cesareti yok. 4'lü çıkar yine. Muhtemelen Sara kesilir, Morata oynar Mertens rolünde. Sallai yerine de Yunus olur.

Muslera
Sanchez Lemina Apo
Frank Sara Torreira Yunus
Mertens
Morata Osimhen

2.yari Mertens'in yerine Baris oyuna girip Yunus bölgesine geçer, Yunus'da 10 numaraya.
Sezonun geri kalanında Kaan, Baris, Sallai ve Eren rotasyonda kullanılır.
Kadrodaki diğer oyuncular sakatlık ve ceza olmadıgı surece hiç sure almamalı. 15 kişilik kadro haftada bir mac icin yeterli.

Yok arkadaş uyuyamıyorum. Milyonlari cebine indirenler osura osura uyuyor ama. Ulan ne Galatasaray sevgisiymis be kardeşim maç bittiğinden beri cenaze modundayim resmen. Yillardir şu şeyi aşamadim bir türlü.
ya sorma be hocam, dün akşamdan beri evin içinde " of ulan of " diye dolaşıyorum. eşim telkin ediyor boşver takma bu kadar vs diye. acaba diyorum o an kulubede olsam oyunu ve skoru almısken 3-2 iken ben olsam napardım diyorum , hiçbir şekilde akla mantığa sığmıyor o değişiklikler. hocanın bizden iyi bilmeme ihtimali var mı ? peki neden ya ? neden ? çok merak ediyorum, cuesta ve kaan ayhan , lemina ve eren'den neyi daha iyi yapacağı düşünüldüğü için oyuna alındı ? bunu düşünüyorum sürekli. oturdum hesap kitap yaptım herkes gibi. şampiyonluğun tek matematiği var şu an . alanya+antalya kazanarak milli araya giriceksin. sonra milli arada lig yeniden başlayacak. çok ciddi bir milli ara geçirip, gidip beşiktaşı ve samsunu yeneceksin. 4 maçta 12 puan koyucaksın. bu önümüzdeki 2+2 maçta 12 puanı koyduktan sonra kalan fixtürde puan avantajını trabzon ve göztepe deplasmanlarında kullanabilirsin ancak.

işin özeti önümüzdeki 4 maç 12 puan . başka bir ihtimali yok bu işin. 4 maçı da 2 + 2 olarak ayırmak gerekiyor çünkü ciddi bir ara giriyor ve o aranın bize yarayacağını düşünüyorum. ordan 12 puanla çıkarsak o ivmeyle şampiyonluk geliyor diyebiliriz. fenerin rangers maçları ve sonrası da hesaba katılırsa tabi ki her şey bizim elimizde. düne kadar şampiyon olursak okan buruk kalmalı ve kendisini geliştirmesini beklemeliyiz fikrine yakındım fakat net olarak şampiyon olsak bile artık sene sonunda yollar ayrılmalı fikrinde çok netim.

Son 10 macta 7 galibiyet 2 beraberlik almışız Alanyadan. 1 mac yenilgi
Geçen seneki maçı ziyech ile barış almışti bu sefer ziyech te yok barışta formsuz gol yollarında yok. Adamda yok şu cözer diyecegimiz osimhen dişinda belki morata ile yunus sıkıntı buyuk.

Bu maca daha 7 gün var antreman yapamıyoruz, yoğun fikstür bahanesi de yok rakip ligin en tırt 4-5 takımından biri vurup geçeceğiz bahanesi yok.

Geçen seneki maçı ziyech ile barış almışti bu sefer ziyech te yok barışta formsuz gol yollarında yok. Adamda yok şu cözer diyecegimiz osimhen dişinda belki morata ile yunus sıkıntı buyuk.
IMG_3556.webp

Tek isteğim Alanya ve Antalya maçlarından 6 puan sonra milli ara geliyor belki takım toparlar diyecem ama bu hocayla çok zor kesin 3-4 gün izin verir

Üç beraberlik kredisini bjk dep ts dep ve diğer deplasmanlardan birinde kullanırız diye düşünüyordum kasımpaşada kullandık artık hata lüksümüz yok alanya ve antalyadan 6 puan çıkarmak şart rakip kötü durumda herkes bi kasımpaşa olmaz bize öyle zorluk çıkartmaz morata ve yunus mutlaka katkı vermeli sadece osimhenle olmaz

bu maçta da puan kaybı gelirse hocanın bu işi götüremeyeceği tasdiklenir. haftalardır reaksiyon, ivme bekliyoruz takımdan ama tepetaklak gidiyoruz.

Geri
Üst Alt