⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

----------------------Muslera-------------------

----------Kaan----Davinson-----Abdül--------

Frankowski------Lemina----Sara--------Eren

---------------------Yunus---------------------

---------------Kutucu------Osimhen----------

Ben olsam böyle çıkarım

Ben olsam böyle çıkarım
Kaan mi Morata düzelmedi mi

Ben olsam böyle çıkarım
Okan Buruk senmisin renkdas?

Sakatlıktan çıkar çıkmaz ilk 11 oynamaz. Kaandan başka stoper yok oynatacak ya tecrübesiz Metehanı oynatacaksın ya da futbolcu olduğu meçhul Cuestayı. Kaan en azından iyi oyun kuruyor
Onunda beli dönmüyor. Hele böyle açık alan verirsen hepten yamulturlar. Okanın saha parselleme diye birşeyden haberi yok

abi şaka gibi bir maç dörtlü bir maç üçlü oynuyoruz hiç biride çözüm olmuyor her hafta dizilim değiştiriyoruz. Sistem mistem oyun moyun bireysel performans hiç bir şey yok ya hiç bir şey. Bir antrenör daha ne kadar sıvayabilir?

Artık bardak doldu. Ne bardakmış arkadaş. Taşmadı bir türlü. Bardak dolana kadar yaşananlar:

1. Kopenhag yenilgisi ile CL gruptan çıkamadık.
2. Prag'a elenme. ( 2.maçta maç 1-1 iken Kaan Ayhan'ın kırmızı görmesi )
3. Kendi evimizde 10 kişi kalan fbye 1-0 yenilgi ( Şampiyonluğun gölgesinde hiç yakışmadı )
4. bjk 5-0 yenilip süper kupayı kaybetme ( Takımın hiç hazır olmaması, Nelson'un kırmızısı, son iki dakikada 2 gol yenmesi )
5. CL'de SIFIR çeken Young Boys'a iki maçta da yenilip elenme ( İlk maç 2-2 iken Apokerim'in kırmızı kartı)
6. İlk yarı 3-1 den 3-3 e gelen Kasımpaşa maçı ( İkinci yarı Osimhen, Yunus, Sara, İcardi çıkıyor. 85. dakikada 3-2 oluyor ve tek forvet Batshuai )
7. Riga deplasmanı 2-0 dan 2-2 ( 54. dk da 2-2 oluyor. )
8. Kendi sahamızda 2-0 dan 2-2 Eyüp maçı ( 71. dk 2-2 oluyor, 85. dakika değişiklikleri Mertens-Barış-Sara out / Jelert-Ziyech-Demirbay in )
9. 2-1 önde iken 90+2 de yenilen gol 2-2 Malmö maçı ( Eksik çok beraberlik kabul edilebilir ancak 2-1 öndesin ve 87 de Efe Akman giriyor. )
10. Hatay deplasmanı 1-1 ( Hatay 9 puanla ads nin önünde 18., 56. dk 1-1 ve 82 de Batsuhai giriyor, fb ile FARK 8'den 6'ya düşüyor) )
11. Uefa da kendi evimizde 2-0 dan 3-3 Kiev beraberliği, maç ikinci yarı 53. dakikada maç 3-1 , 81. dk 3-3 oluyor 86 da Batshuai giriyor )
12. Ajax 2-1 yenilgisi ( Yensen ilk 8 desin. dk 89 Efe Akman giriyor )
13. Alkmar 4-1 yenilgi ( Eksik çok sakatlar, cezalılar, Lemina yerine Cuesta kadroda, maç 2-1 iken Kaan dejavu gibi yine kırmızı kart , üçlü defans Berkan sol stoper)
14- Alkmar 2-2 ( Sakat çok, Cuesta ilk 11)
15- fb beraberliği ( Yensen fark 9+averaj sende, kornersiz, isabetli 1 şut )
16- Kasımpaşa 3-3 ( 3-2 öndesin, Lemina-Eren çıkıyor, Cuesta-Kaan giriyor, Cuesta hemen penaltı yapıyor )

Bir değil üç değil beş değil Tam 16 maç. Bir tanesinden bile insan ders çıkarmaz mı? Şu 16 maçtan hangisine ya bu maç da olur böyle şeyler, normaldir diyebiliriz?

Özellikle hedef maçlar yani final.

1- Yanlış transferler
2- Takımın fizik-kondüsyon eksikliği
3- Yanlış oyuncu değişiklikleri
4- Final maçlarına hazırlayamama
5- RAkibi iyi analiz etmeme
5- Bu maçların birçoğunda bahaneler üretme
6- Zaha, Ziyech, Nelson, Oliviera, Batshuai gibi oyuncularla anlaşamama
7- Gerektiği gibi sakin kalamama ve takıma ağırlığını koyamama
8- Üçlü mü dörtlü mü oynayacağına karar verememe.

Okan'ın elinde tek kalan şey ligde namağlup olmakla (ne işe yarıyorsa artık) şampiyonluk kaldı.

Haftalar önce taraftarlar çekinceli ne düşünüyorsunuz denildiğinde "biz kafayı yemedik" diyordu, o gün taraftarların gördüğünü kendisi göremedi.

Dışardan bakınca hakkaten göremiyor mu diyordum da bazı şeyleri cidden göremiyor, bu maçta da top oynayacağımızı sanmıyorum Osimhen yine şapkadan tavşan çıkarırsa ve defans sıçmazsa kazanırız, o kadar.

Samsun
Tjk
Trabzon
Eyüp
Göztepe

Şu 5 deplasmandan 11 puan alabileceğimize bile ihtimal vermiyorum ben.

abi şaka gibi bir maç dörtlü bir maç üçlü oynuyoruz hiç biride çözüm olmuyor her hafta dizilim değiştiriyoruz. Sistem mistem oyun moyun bireysel performans hiç bir şey yok ya hiç bir şey. Bir antrenör daha ne kadar sıvayabilir?
3 lüde oyunumuz ve hücumumuz gayet iyiydi en azından 4 lüye döndük hem yiyoruz hem atamıyoruz. Mourinho 3 lüye döndü yüksrlişe geçti bu okan 3 lüyü bıraktı düşüşe geçti

Okan hoca bu maçta en fazla Sallai yerine Yunus'u koyar başkada kadroda oynamaz diye düşünüyorum bu arada. Morata 3 haftadır maç oynamadı böylesine kritik duruma gelen bir maçta 11'e atmaz kolay kolay. Mertens'i de baya yedek olarak konumlamaya başladı bilmiyorum ama şampiyonluğu Mertens veya Morata gibi isimler getirir umarım bu isimleri takıma etkili bir şekilde kazandırabiliriz. Torreira-Lemina-Sara da değil tüm problem ama bu üçlüyü efektif oynatamıyoruz özellikle Sara ofansta varlık gösteremedi oynadığı 2 maçta da. Sara'yı 8'den çıkarınca etkisi azalıyor ama Sara'yı 8'de oynatıp önüne Mertens'i koyunca da bu sefer orta saha çok kolay geçiliyor zor bir denklem olacak yine. Bir şekilde bu maçı almalıyız sonrasında iç sahadaki maç ve milli ara ile takım biraz rahatlayacaktır bu maç gerçekten sezonun maçlarından birisi konumuna geldi.

Okan'ın elinde tek kalan şey ligde namağlup olmakla (ne işe yarıyorsa artık) şampiyonluk kaldı.

Haftalar önce taraftarlar çekinceli ne düşünüyorsunuz denildiğinde "biz kafayı yemedik" diyordu, o gün taraftarların gördüğünü kendisi göremedi.

Dışardan bakınca hakkaten göremiyor mu diyordum da bazı şeyleri cidden göremiyor, bu maçta da top oynayacağımızı sanmıyorum Osimhen yine şapkadan tavşan çıkarırsa ve defans sıçmazsa kazanırız, o kadar.

Samsun
Tjk
Trabzon
Eyüp
Göztepe

Şu 5 deplasmandan 11 puan alabileceğimize bile ihtimal vermiyorum ben.
Şampiyonluk gitti mi. bence fener umulmadık yerde puan bırakacak full çekeceklerini düşünmüyorum

Antalya’da kampa girelim bu maç için

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt