- 6 Eylül 2014
- 93.082
- 64.085
- 4.488
Abi biz onları geçtik. İyi oyun gelmez bu adamla. Taktik bilmiyor adamİyi futbol ve galibiyet gelmezse okan net kovulmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi biz onları geçtik. İyi oyun gelmez bu adamla. Taktik bilmiyor adamİyi futbol ve galibiyet gelmezse okan net kovulmalı
Milli ara için hoca aramaya başlamalılar,düzeltemezse güle güle. Sezon sonu da ilk iş bu yönetimin istifa etmesi olmalıAbi biz onları geçtik. İyi oyun gelmez bu adamla. Taktik bilmiyor adam
Kaan mi Morata düzelmedi mi----------------------Muslera-------------------
----------Kaan----Davinson-----Abdül--------
Frankowski------Lemina----Sara--------Eren
---------------------Yunus---------------------
---------------Kutucu------Osimhen----------
Ben olsam böyle çıkarım
Kaan mi Morata düzelmedi mi
Okan Buruk senmisin renkdas?----------------------Muslera-------------------
----------Kaan----Davinson-----Abdül--------
Frankowski------Lemina----Sara--------Eren
---------------------Yunus---------------------
---------------Kutucu------Osimhen----------
Ben olsam böyle çıkarım
Onunda beli dönmüyor. Hele böyle açık alan verirsen hepten yamulturlar. Okanın saha parselleme diye birşeyden haberi yokSakatlıktan çıkar çıkmaz ilk 11 oynamaz. Kaandan başka stoper yok oynatacak ya tecrübesiz Metehanı oynatacaksın ya da futbolcu olduğu meçhul Cuestayı. Kaan en azından iyi oyun kuruyor
Onunda beli dönmüyor. Hele böyle açık alan verirsen hepten yamulturlar. Okanın saha parselleme diye birşeyden haberi yok
Yapmasına yapalım da bu Okan olmasın başımızda bütün umutlarımi bitiriyor4lü çıktık gene 3 gol yedik. Bir şeyler denememiz lazım artık Morata gelince mecbur 3lü oynayacağız bu maçtan başlamak lazım.
3 lüde oyunumuz ve hücumumuz gayet iyiydi en azından 4 lüye döndük hem yiyoruz hem atamıyoruz. Mourinho 3 lüye döndü yüksrlişe geçti bu okan 3 lüyü bıraktı düşüşe geçtiabi şaka gibi bir maç dörtlü bir maç üçlü oynuyoruz hiç biride çözüm olmuyor her hafta dizilim değiştiriyoruz. Sistem mistem oyun moyun bireysel performans hiç bir şey yok ya hiç bir şey. Bir antrenör daha ne kadar sıvayabilir?
Şampiyonluk gitti mi. bence fener umulmadık yerde puan bırakacak full çekeceklerini düşünmüyorumOkan'ın elinde tek kalan şey ligde namağlup olmakla (ne işe yarıyorsa artık) şampiyonluk kaldı.
Haftalar önce taraftarlar çekinceli ne düşünüyorsunuz denildiğinde "biz kafayı yemedik" diyordu, o gün taraftarların gördüğünü kendisi göremedi.
Dışardan bakınca hakkaten göremiyor mu diyordum da bazı şeyleri cidden göremiyor, bu maçta da top oynayacağımızı sanmıyorum Osimhen yine şapkadan tavşan çıkarırsa ve defans sıçmazsa kazanırız, o kadar.
Samsun
Tjk
Trabzon
Eyüp
Göztepe
Şu 5 deplasmandan 11 puan alabileceğimize bile ihtimal vermiyorum ben.
Alırsak anca öyle alırız min 4-6 puan bırakmalı fenerŞampiyonluk gitti mi. bence fener umulmadık yerde puan bırakacak full çekeceklerini düşünmüyorum