⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

Oran tahminlerimiz bitmiştir.

Oranlar cortladı fala geçelim.

Bu maçı ve antalyayı yenersek 2 maç fazlasıyla puan farkını 10 yapıyoruz psikolojik üstünlüğü almak için 2 maçtan 6 puan şart

Dün de yazmıştım

Ya tamamen çöktüğümüz ve uçurumdan aşağı yuvarlandığımız maç olur

Ya da yeni gelmedik geri geldik diyeceğimiz maç

Leş ötesi futbolla mağlubiyet ya da iyi futbolla galibiyet bekliyorum, arası olmaz bence

fener'in ilk yarilardan bitirdigi antalya ve pasa deplasmanlari bizim icin niye böyle sorun oluyor?
Çünkü rakipler fenere gel buyur diyor dün antalyanın yediği 2 golde satış golü ceza sahasının önünde herif topu vermek içim aynı şeyi yaptı kalecide cılız topu elimden sektirdi yersen bizim maçlarda doksana giden topları panter gibi çekiyorlar

Kaan stopere lemina torreyra yerine OS düşündüm bende

Kaan stopere geçeceğine Torreira geçsin en azından geride hızlı adam bırakmış oluruz.

Zaten merkez stoper dediğin 3’lü sistemde 6 numara gibi oynar aslında.

Rakip Alanya bi de, top bizde olacaktır.

Takım bu maç reaksiyon gösterecektir diye düşünüyorum. Aksi takdirde 2-1 falan kaybederiz

mevzu sistem veya oyuncular değil. gs isterse 3-5-2 çıksın isterse 4-4-2 çıksın. sağa sallai sola yunus olsun veya forvet arkası sara olsun. bunlar önemli değil. bu takım zaten ligdeki fenerbahçe dahil her takımdan daha iyi ve güçlü. sorun okan buruk. sorun yönetememesi. bu takıma prime messi ronaldo koysan ne fark eder? 6 tane atsan 7 tane yemeyeceğinin garantisi yok.

Kazanıp toparlanmak lazım. Sadece kazanmakta yetmez, takım özgüveni ve taraftarı tekrar kazanmak için gösterişli bir oyunla net bir skor beklentimiz var.

Bu maçta alınacak galibiyetin bize yarardan çok zararı dokunur kaçınılmaz sonu ertelemekten başka bir işe yaramaz Okan derhal kovulmalı.

Her hafta bir umutla güzel futbol niyetiyle maça başlıyor, yine doldur boşalt. Umutlarda şampiyonluk da gidiyor.

Samsung Eyüp goztepe bjk deplasmanlari aman Allahım çok değişik şeyler görüyorum hocam.

Geri
Üst Alt