⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

Twitterda baris alper yerine yusuf. Torreiranin da maça yedek baslayacağı soylentisi var.

Torreiranin yedeğe cekilmesini dogru buluyorum

Osiyi hiç bu kdr mutlu görmemiştim yaw. herifi napolide de takipliyordum

boş adamlara verilen bonservislerle bu adam zorlanırdı. gelir miydi bilmiyorum ama zorlanırdı

Adam dibine kadar afrikalı, kültürel olarak renkli eğlenceli insanlar. Afrikada doğup büyüyenler genelde Avrupa'ya gittiklerinde oranın despot bürokrat yapısından genelde pek keyif alamıyorlar.

Yaşam kalitesi ise mesele zaten bu adama her yerde kaliteli. Yılda 10 milyon euro alan bi adam için İstanbul'dan daha muazzam bir şehir olamaz.

Burada gördükleri sevgiyse bambaşka bir seviyede. Irkçılık konusuna gelecek olursak, valla memleketime dair en övüneceğim şeylerden biri siyahilere karşı ırkçılığın neredeyse olmaması. Hatta siyahilere karşı tam tersi sempati besliyoruz. Shabani Nonda 45 cm ... var onda diye beste yapıyoruz falan.

Emin ol Osimhen bile yakın çevresine şey demişliği veya şu şekilde düşünmüşlüğü vardır; ya keşke Galatasaray bi tık daha zengin/büyük bi kulüp olsaydı seve seve kalırdım lan burada diye.

Okan'ın bizde 99 galibiyeti warmış. 4 maçtır 100.yü alamıyormuş

Screenshot_20250306_000517_Samsung Internet.webp

yalnız hala maça 3 gün var. bizim takım çok iyi dinleneceği için ben tempolu bir futbol bekliyorum..

iyiki alanyalı değilim yoksa cumartesi günüm kötü geçerdi.

Fotoğrafı büyütmeden Lemina nerde diye sövmeyin

3lü savunmaya dönecek deniyor kaan ve apolu üçlü den pek hazedemiyotum ama çift forvete dönecekse başkayoluda yok gibi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Morata oynayacak duruma geldi mi ki 3'lüye dönecek. Eğer 3 lü oyanayacaksa bu sefer Davinson'un yanında ki Apo'da aşırı kötü, Eren Elmalı'da. Cuesta'yı saymıyorum bile futbolcu değil nazarımda.

muslera
kaan davidson eren
frankawski lemina torreira barış
yunus
osimen morata
nacizane - ustteki denklem de kaan ve baris'i yedege alirdim .
her ikisi de formsuz ve gucsuz gorunuyor uzun suredir .
<- elbette, gorece yedekler de muadilleri yok denilebilir. ki , bu da bariz teknik ekip hatasi . defalarca vurguladik .
lucas'i da *toplu oyundaki *yetersizligi yuzunden 11 de albenili bulmuyorum . defansi,presi yuzunden sahada direncimizin ilk arteri oluyordu peak donemi. suan o yonunden de uzak bir gorunumde. duz bir oyuncuya evrildi.

yunus'un donusu nasil olacak bu da muamma . sezon basi peak performans bir yunus gibi donerse, rahat kazaniriz maci . kendisinin sahada 3.bolgede olusu osimhen ve morata icin ayri bi kritik .

velhasil, uzun suredir oldugu gibi - is yine bireysel ayaklara bakiyor- .bu da surdurulebilir bir tarz degil , hic haz etmem .

tum bunlar goreceli elbette .

@Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Kasımpaşa maçında olduğu gibi iddia Galatasaray galibiyetini 1.44 orandan açtı.

Son mutlu zamanlari bizde olacak muhtemelen herifin manuya falan giderse
bildim bileli , afrika menseli oyuncularin yumusak karni ; epl ve fransa ligi .

istisna baglamda ,nijerya'li osimhen'in italya'ya donup juve gibi sukseli bir kulupte devam etmesi mumkun .
ki, osimhen'in serie a da kendisini ispat etmis referans bir periyodu mevcut .
demem o ki , epl yapmazsa juve alir diye dusunuyorum . plase milan .

bizde oynadigi her dakikayi keyifle ve takdirle izliyorum. saf pro mantalite sporcularin yeri bende ayridir .
hayirlisiyla sampiyon yapip ondan sonra kariyerinin gidisatini belirleyecek . once bu maraton da 1.olma vakti .

saygi ve selamlar.

Geri
Üst Alt