Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.144
- 25.567
- 2.598
İçim içime siğmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendine hesap yapmayı yasaklarsan şaha kalkacak GSBodrum'un galibiyetiyle Alanya iyice potaya girdi. Yine çetin geçecek. Bıktım 1 kere de ilk yarıdan maçı bitirelim. Lanet olsun böyle lige
Cok fazla ayrıntılara takılıyor ugur. Eskiden böyle değildi.Kendine hesap yapmayı yasaklarsan şaha kalkacak GS
Kendine hesap yapmayı yasaklarsan şaha kalkacak GS
UzayınCok fazla ayrıntılara takılıyor ugur. Eskiden böyle değildi.
Sanki çok iyi oynayacağız gibi bir his geliyor. O kadar toplantı açıklama kenetlendik vs derken inşallah karşılık bulur ezici bir 3 puan alırız.
kimsenin bir şey demeye g.tü yemiyor ki :dYok mu kimsede 5 atarız hissi? Maneviyatı güçlü olanlardan...
Maneviyatı güçlü 3 üye var. Ikisi foruma ara verdi.Yok mu kimsede 5 atarız hissi? Maneviyatı güçlü olanlardan...
Taktiksel kampa girdik o kadar tuzlu su da iyi gelir. Şifa olur belki.kimsenin bir şey demeye g.tü yemiyor ki :d
nasıl bir takım olduysak.
tahminden aksi durum olursa @Uğur İz direkt saplıyor zaten :d
Bana da 1-5 gibi geliyor.Maneviyatı güçlü 3 üye var. Ikisi foruma ara verdi.
@Feramuz Kayalar @Aras Şimşek
Şu an forumda aktif tek maneviyatı yüksek hatta gecmiste fetö yurtlarında 17 ay kalmis ama sonrasında benim gibi atatürkçünün burada isi olmaz deyip terketmis bir üye.
3-0 yeneriz, goller ilk yari gelirse 5-1 de olur.