⚽ SL 24/25 H:27 | Alanyaspor 1-2 Galatasaray | MS | 9 Mart

İnanamıyorum ya şu oyuna. Şu basit maçta bu futbol olacak iş değil. Ben bir tepki bekliyordum takımdan.
Bu oyun şampiyonluğun gittiğinin ilanı resmen.

Takımın hepsinde maç bitsede gitsek gibi bi hava var

özellikle torreira hiç bişeye karısmıyor top benden cıksında kime giderse gitsin minvalinde oynuyor

muslera sıcıs modunu acmıs
Muslerada bişey yok

Torreira-sara-barış ve morata kötüler

Berkan-yunus-berat ve mertens girmeliler

Bugün Kasımpaşa maçı kadar tutuk görmedim takımı. Üretim sıkıntılıydı ama en azından hareketliydi herkes. Dar alanda top aldığımız an 3 saniye içinde düdük çalıyor hakem. Temas edemiyoruz rakibe. Faul yapmayayım diye daha da kaçak oynuyor bu sefer herkes.

Paradoksa soktular herkesi iyice.

Senin hocalığın batsın rezil herif.Oyun okuyamıyor daha.Yanında duran boş herifleri de al git artık

Lemina mi!! Torreira yerden kalkmiyor 1 tane ikili mucadeleye girmis Lenina ciksin tabi

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lemina topları karşılamıyor ayağını bile sokmuyor.
Ek olarak sarıdan sonra hiç sokmuyor ve sokmayacak.
Orta sahanın en iyisi torreira ayrıca.

İspanya Milli Takımı'nın forveti ve Nijerya Milli Takımı'nın forveti ilk 11 oynamasına rağmen şut çektiremeyen hoca istifa etmelidir.

Basta yonetim, Okan'la beraber defolup gidecekse sampiyonlugun gitmesine razi gibiyim artik. Her mac iskence cekecegime bir kere olurum.

Erden Timur, sana da hakkimi helal etmiyorum. Buzi bu mahlukatlarin eline biraktin. En buyuk kotulugu bu taraftara sen yaptin.

Erden timur olmayınca bu yönetimin şampiyonluğu ikram edeceğini adım gibi biliyordum. Gs dursunun umrunda bile değil, okan da beceriksiz

Muslerada bişey yok

Torreira-sara-barış ve morata kötüler

Berkan-yunus-berat ve mertens girmeliler
muslera golde net hatalı ilk cıkışında tokatlayamadı

2. vurus üstüne geldi yedi

topu ayagından yine yavaş cıkarıyor taca top atıyor ritim bulamıyor takım

Adam gibi oynayın lan olası puan kaybında sizi savunana da küfür ederim !

İnşallah barışi çıkarır. Barış hariç herkes yanlış seçim olur

Günay a kırmızı çıkarmış Yasin şerefsizi.

BeinSports'taki yorumcu, "Osimhen-Morata ikilisi işlemiyor" diyor... Ulan, takım komple işlemiyor, sen ne diyorsun?

Geri
Üst Alt