SL 24/25 H:27 | Beşiktaş 1-2 Gaziantep FK | MS | 10 Mart

Kozlowski inanilmaz yetenekli bir oyuncu
Ozellikle dar alanda cok etkili
Sene sonu transfer kesin yapar
Akturkoglunun dengeli hali
Tam bizlik adam sallai alana kadar soyle bir profil alsaydik

Önceden futbolda da makara dönderiyordu ondan mac sonuna da bakıyordumda şimdi dedigin gibi.
Benimde izleme sebebim yorumları ve maçları daha çok eğlenceli yönden yorumlamalarıydı 10 dakika ciddi yorum yapıp sonra işin makara kısmı oluyordu ama bir yerde maç yorumlarında bunu kaybetti özellikle Bjk seçimlerinde falan başkan adaylarını ağırlamasıyla bu ciddiyet arttı o zamanda farklılığı kalmadı.

Hocalık bişey yok bence kadroları çok ciddi derecede zayıf, Antep bazı mevkilerde bariz daha önde bjkden.
Kadroları Antep'ten kötü değil hatta ciddi derecede iyi ama Bjk'de oyuncular bazı maçlar dışında kafada sezonu bitirmiş yine bazıları ayrılık için gün sayma modunda falan. Büyük takımlarda ligde hedeften koptuktan sonra odaklanmak çok zor.

Ben kozlowskiyi hiç izlemeden antep alacağına biz deneseydik merkeze bari demiştim yani böyle şeyler yapabiliriz en azından bomboş adamlara para verecegimize patlamamis adamları deneyelim potansiyeli olan.Lemina ismi çıkmadan moderi alalım da dedim feyenoordta iyi baya

bjknin kazandığı penaltı doğru bence

Hatay macindaki verilmeyen buz gibi penaltimiz aklima geldi…serefsizler puanlarimizi gasp ediyorlar.

Hakem algısı yapıyor bir de. utanmadan da yabancı hakem istiyorlar derbiye. ulan senin ne şansın var da yabancı hakem istiyorsun ? yabancı hakemi ya şampiyonluk mücadelesi veren takım ister yada küme düşme hattındaki takım ister.

penaltı doğru karar
eliyle müdahale ediyor rafa'ya defans

Soner Aydoğdu ve Furkan Soyalp ideal anadolu rotasyon oyuncuları. Adamlar yılda bir kaç golü rahatlıkla atıyor.

Geri
Üst Alt