SL 24/25 H:28 | Fenerbahçe 0-0 Samsunspor | MS | 16 Mart

Hakem marifeti ile öne geçecekler ve 1 - 0 ya da 2 - 0 bitecek gibi görünüyor.

Samsun 3 e 3, 3 e 4 giderken topu nasıl ezip fenerllere armağan ediyorlar anlamıyorum... Pres mi yapıyorlar kontra mı pynuyorlar belli değil. Top şişiriyorlar skriniar ve djiku in üzerine... Saçma sapan bir oyun var.

Fener dk 60'a kadar gol bulmak için 15 dakika boyunca oyunu forse etmeye çalışacak. Yapacaktır da.

Samsun'un net devre arası ileriye 1 tane oyuncu değişikliği yapması lazım. İkinci yarıya Samsun'un ileri attına bir tane hızlı ve şut çekecek oyuncularından biri girmeli.

Fener dk 60'a kadar golü bulamazsa Rangers maçındaki gibi gereksiz risk almaya başlar. Bi de yorgunlukları ilk yarıdan belliydi.

Dk 70 sonrası Fener fiziken feci düşecek.

Samsun eğer akıllıca oynarsa puan alır. Yoksa mal gibi gol yer, üstüne şut bile atamadan maçı kaybeder.

Fener ilk yarı Samsun’dan 5 km daha fazla koşmuş 62.5-57.5

Önde teknik adama ihtiyaç var ama önce 20 dk daha Fb’yi yormalı ve muhtemel baskıyı kırmalılar.

Celil iyi ama biraz dengesiz giriyor toplara. Hakem kötü niyetli. Yine de uyararak biraz ikinci yarı 15-20 dk da oynayabilir.
soner ozaman iş yapar ayrıca iyi şut atıyor ama bence ntcham ve dimatta girmeli cünkü bu 2si hem fızıklı hem hızlılar

Fenerin yorgunluğu nereden belliydi? Samsun çıkamadı ki hiç. Yorgun takım oyunu mu bu? Ezbere konuşuyorsunuz. Yorgunluk değil becerksizlik yaptılar...

bu arada genç stoperi de beğendim yunus emre miydi. dzeko ve tadicin dümenden tek toplarına geçit vermedi genelde diğer takımlar bunları geçiriyor ve gol ile sonuçlanıyor

O genç miymiş? Ben onu süper ligin kaşar stoperlerinden biri sanmıştım. Eğer gençse takip etmeye değer gibi.

bu arada genç stoperi de beğendim yunus emre miydi. dzeko ve tadicin dümenden tek toplarına geçit vermedi genelde diğer takımlar bunları geçiriyor ve gol ile sonuçlanıyor
Potansiyelli olarak görülüyordu bjk,trabzon istiyordu sakatlıklar flan yedek kaldı formu çok düştü yedek kaldı satka oynamaya başladı.

Fenerin yorgunluğu nereden belliydi? Samsun çıkamadı ki hiç. Yorgun takım oyunu mu bu? Ezbere konuşuyorsunuz. Yorgunluk değil becerksizlik yaptılar...

Dzeko oyun kurmaya geriye bile gelemiyor.
Kostic geri gelemiyor.
Fred durarak oynuyor.
Tadic hiçbir topa yetişemiyor.

Daha ne olması lazım?

Aslında pozisyon yakalayamasalar da Samsun hızlı çıkabiliyor, 3,4 kere yakaladılar da son pasları becerebilseler belki de önde kapatacaklardı yarıyı. Geri düşmezlerse ben gol bekliyorum Samsun'dan.

degısıklık yapması lazım reisin cünkü yedekteki adamları skor yapabilecek adamlar

Geri
Üst Alt