Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin kaçan net pozsizyonu neredeymiş yav, başka maçı mı izledik.Ekli dosyayı görüntüle 282177
Boyle bisey olabilir mi ya
İki hafta sonra tek kale top oynarlarLigin ne kadar berbat olduğunun göstergesidir, normal şartlarda Samsunspor küme düşmenin bi tık üstünde olması lazım
soner ozaman iş yapar ayrıca iyi şut atıyor ama bence ntcham ve dimatta girmeli cünkü bu 2si hem fızıklı hem hızlılarÖnde teknik adama ihtiyaç var ama önce 20 dk daha Fb’yi yormalı ve muhtemel baskıyı kırmalılar.
Celil iyi ama biraz dengesiz giriyor toplara. Hakem kötü niyetli. Yine de uyararak biraz ikinci yarı 15-20 dk da oynayabilir.
Yani rtaş ligin berbat oldugunu bu maçla yeni anliyorsan sende baya polyana takiliyormuşsun derim yavMaci izlemedim ama Lig ucuncusu koca devrede 0 sut ile maci tamamliyorsa
Boyle ligin ben
bu arada genç stoperi de beğendim yunus emre miydi. dzeko ve tadicin dümenden tek toplarına geçit vermedi genelde diğer takımlar bunları geçiriyor ve gol ile sonuçlanıyor
Potansiyelli olarak görülüyordu bjk,trabzon istiyordu sakatlıklar flan yedek kaldı formu çok düştü yedek kaldı satka oynamaya başladı.bu arada genç stoperi de beğendim yunus emre miydi. dzeko ve tadicin dümenden tek toplarına geçit vermedi genelde diğer takımlar bunları geçiriyor ve gol ile sonuçlanıyor
Fenerin yorgunluğu nereden belliydi? Samsun çıkamadı ki hiç. Yorgun takım oyunu mu bu? Ezbere konuşuyorsunuz. Yorgunluk değil becerksizlik yaptılar...