⚽ SL 24/25 H:28 | Galatasaray 4-0 Antalyaspor | MS | 14 Mart

Galatasaray, Süper Lig'de 25 maçtır deplasmanda yenilmiyor.

Göztepe'den şampiyon dönebiliriz.

Biz saçma sapan takımlara içeride büyük zorluklar çekiyoruz ve bu yeni değil TERİM zamanlarında bile vardı.

Samsun'dan Eyüp'ten çekinmiyorum.
Göztepe maçı eve şamp. olabilir ama daha çok var maç maç düşünmek lazım.

tff nin başındaki topaç bu maça turgut doman'ı atayacak.

bizde böyle ezik ve sünepe yönetim oldukça bunlar daha çok at koşturur bu ortamda. hadi yönetim ezik peki genel kurula ne demeli? şu yönetimi nasıl istifaya çağırmıyorlar anlamak güç.

Ligin en zayıf defans hatlarından birisine karşı oynayacağız. Ayrıca hızlı kanat oyuncuları da yok. Rahat bir galibiyet gelmezse ciddi ciddi endişelenmeye başlayabiliriz.

Patlama beklediğimiz maç.

Hala Osimhen gibi adama hattrick yaptıramadık. Bunu tüm takımın dert edinmesi gerekiyor.

Oyun olarak eski güçlü oyunumuza döneceğimiz maç olduğunu düşünüyorum artık zamanı geldi rakiplere mesaj verme maçı

Antalyaspor, Hollandalı orta saha oyuncusu Sander van de Streek ile 1+1 yıllık yeni sözleşme imzaladı!

Takımın en iyilerinden.

FB mağlubiyeti sonrası Galatasaray maçına gelmeden mukavele tazelemişler.

Kaynak: X

Şimdi de Osimhen bonuslar hariç 15 milyon euro istiyor haberleri sürüldü piyasaya. Almamak için bahane mi arıyorsunuz lan Galatasaray'ın bir numaralı problemi olan yönetim

Ligin en zayıf defans hatlarından birisine karşı oynayacağız. Ayrıca hızlı kanat oyuncuları da yok. Rahat bir galibiyet gelmezse ciddi ciddi endişelenmeye başlayabiliriz.
djenepo, larsson, samudio hepsi süratli adamlar. nasıl yok?

djenepo, larsson, samudio hepsi süratli adamlar. nasıl yok?
Djenepo yedek hatta son maç kadroda yoktu. Belki Rizedeki Samudio aklımızda kalmış olabilir ama o oyuncu yok artık. Larsson çok yetenekli ama son haftalarda forvet oynadığı için etkisi azaldı ki zaten hızlı bir oyuncu değil.

Bizim Maçlar'da Van De Streek hırslı 1 şekilde oynuyo.Bence yine Gol'ü var :D

GSC gurmeleri bilir en zor maçlarımızın ANTALYA - BODRUM - SİVAS olacağını.

Ekli dosyayı görüntüle 281784
Bu fiksturdeki en kolay maclar antalya bodrum sivas eyup Kayseri ve son mac oldugu icin Basksehir

6*3 18 puani direk yazmaliyiz

Sonrasinda besiktas Samsun Trabzon
Goztepe Bu 4 mac ligin sampiyonunu belirler su maclarda 2 beraberlik isimizi goruyor o yuzden samsun ve besiktasi gecersek Nispeten daha kolay olan
Trabzon ve Goztepe maclari icin 2 beraberlik hakkimiz oluyor

Rakipte tum maclarini kazanmis sekilde hesapliyorum

Bu fiksturdeki en kolay maclar antalya bodrum sivas eyup Kayseri ve son mac oldugu icin Basksehir

6*3 18 puani direk yazmaliyiz

Sonrasinda besiktas Samsun Trabzon
Goztepe Bu 4 mac ligin sampiyonunu belirler su maclarda 2 beraberlik isimizi goruyor o yuzden samsun ve besiktasi gecersek Nispeten daha kolay olan
Trabzon ve Goztepe maclari icin 2 beraberlik hakkimiz oluyor

Rakipte tum maclarini kazanmis sekilde hesapliyorum

Kağıt üstünde öyle evet.
Ama aksine kağıt üstü kolay maçların zor,
zor maçların daha kolay geçirebileciğimizi düşünüyorum.

Tekke'nin TS'ye gelişiyle TS deplasmanında kazanma ihtimalimiz Şenol'la olanına göre daha düşük olabilir ama.

Antalya ve Beşiktaş'ı kazanırsak, Samsun maçındaki sonucumuza göre her şey daha belli olur, zaten burayı puan kaybı olmadan geçersek biter bu iş.

Anadolu takımlarını güç üzerinden değil de o günkü istek üzerinden değerlendirmek lazım Antalya'nın hocası başkanı Fb'li 3 faulle maç tamamlıyorlar bize karşı böyle oynamayacaklar haliyle. Fikstürdeki zor deplasmanlardan daha zor maç.

rıza çalımbaylı bir sivasla oynadığımız herhangi bir maç kolay falan geçmez. Hele ki son 15 yılın en kabız futbolunu oynadığımız şu dönemde

Puan kaybetme ihtimalimizin olmadığı maç bulunmuyor

Bu maçta artık biraz tatmin edici bir oyun görmemiz lazım.

Yoksa statta homurdanmalar kaçınılmaz. Sonra Okan bey yine gidin Real'i falan tutun diyebilir, özellikle Real CL'de çarşamba günü Atletico'yu eleyip tur atlarsa.

Geri
Üst Alt