⚽ SL 24/25 H:28 | Galatasaray 4-0 Antalyaspor | MS | 14 Mart

Skoru erken bulsak da Osimhen'i oyundan alsak galibiyet kadar önemli bir olay ... Hem sakatlık hem de kart riskinin önüne geçmek lazım...

Ahbert Uğur İz den şoke edici bir msj aldım.

Pt kaybı olur mu dedim

Bu feed backi verdi bana

‘’Çok da zikimde’’
Olur mu yau?

Uğur İz 1 haftadır Antalya analizi yapmaktan, Antalya'nın ta kendisi olmuştur. Nereye baksa falez falan görüyordur muhtemelen :d

Skoru erken bulsak da Osimhen'i oyundan alsak galibiyet kadar önemli bir olay ... Hem sakatlık hem de kart riskinin önüne geçmek lazım...
Osimhen Bjk maçında kart görürse bu sefer de Samsun maçında oynayamayacak.

Hangi maçta galibiyete daha yakınız?

Bjk dep mi?
Samsun dep mi?

:)

Osimhen hangisinde olursa Gs adına daha hayırlı olur acaba? :)

Osimhen Bjk maçında kart görürse bu sefer de Samsun maçında oynayamayacak.

Hangi maçta galibiyete daha yakınız?

Bjk dep mi?
Samsun dep mi?

:)

Osimhen hangisinde olursa Gs adına daha hayırlı olur acaba? :)

Günün sonunda Beşiktaş’ın ismi cismi derbi oluşu tedirgin ediyor. Samsun lig 3.sü, net daha iyi takım.

Ama her şeye rağmen Osi’yi Beşiktaş maçında görmek isterim. O maçtan alacağımız 3 puan, feneri psikolojik olarak göçertir.

Hiç hazır değil ya, olur yine oynayabilir de Tor Sara arasında bir ezber var en azından onu kullanalım istedim.
Lemina konusunda Okan buruk hazır değil derken herkes Okan buruğu eleştiriyordu son 2 maçta gördük ki lemina gerçekten hazır değil bende torreirea dan devam etme taraftarıyım

Lemina konusunda Okan buruk hazır değil derken herkes Okan buruğu eleştiriyordu son 2 maçta gördük ki lemina gerçekten hazır değil bende torreirea dan devam etme taraftarıyım
Peki hazır olmayan adam hazır olması gereken adamlara göre bu kadar etki edebiliyor olması Okan Buruk ve ekibi için sıkıntılı bir durum değil mi?

Muslera
Frank Sanchez Apo Eren
Yunus Torreira Sara barış
Morata Osi

Taktik maktik yok. Bam bam bam

Moratanin Veysel Sarı'ya karşı bile herhangi bir hava topu veya ikili mücadele kazanabileceğini düşünmüyorum. Kesinlikle oynamaması gerkeiyor mertens oynasın daha iyi

3 faullü antalya bakalım bu maç kaç tane faul yapacak

Muslera
Frank Sanchez Apo Eren
Yunus Torreira Sara barış
Morata Osi

Taktik maktik yok. Bam bam bam
1741853868232.webp

Mackolik dizmiş senin için.

Sara yerine Lemina sürprizi gelir mi?

Korktuğum bir müsabaka yarım sıfıra razıyız.

Sükseli bir galibiyet ile puan farkını 10 yaparsak rüzgar ufaktan bize döner. Lemina'yı asla oynatmam hele ki iç sahada. 3'lü falan geçsin Okan hoca o işleri.
Kadro belli tek tercihi Mertens/Morata arasında yapar.

Antalya savunma hattı çok zayıf bir takım önde iyi yerleşirsek ben inanıyorum ki 4-5 gol atacağız.

bizim reaksiyon verebilmemiz,bol gollü mac icin erken goller atmamız lazım,baska yolu yok

Morata osimen çift forvet
Tor-sara orta sahası
Yunus-barış kanatları
Eren-frank bekleri

Gene kısır futbol gene saha yerleşimindeki sıkıntı ve rakibe çok boş alan verme.
Olmuyor abi..Çift forvet için orta saha ikilisi yeterli ve uyumlu değil.Bekler iyi değil.Barış ve yunus defansif anlayışları kötü.

O kadar transfer yap sol beke erenle sağ beke kanat bekle on numarayada morata gibi santraforla başla..Allahım tam çıldırmalık.

Allah aşkına şu 3-4-1-2 yi şu maçta dene.Israr et.Yerleşimi hem antremanlarda hem maç içinde oyunculara tek tek anlat,tek tek uyar.Oyunculara yardımlaşmadan bahset.Birbiriniz uyarın takım halinde hareket edin gibi söylemlerde bulun.Bunları söylüyorum komik gelebilir banada geliyor ama bunları yapmıyorlar arkadaş.Sahada yerleşim rezalet okan hoca saha kenarında sadece izliyor.Bir uyarı kendini yırtma falan göremiyorum.

Dörtlü oynanacaksa 10 numarada mertens veya morata hiç farketmiyor.Hangisi oynarsa aynı sıkıntılar yaşanacak.Moratanın şapkadan tavşan çıkarma olasılığı daha yüksek.

Biz iç sahada lemina-tor-sara orta sahasıyla sadece fener maçını oynadık.
Deplasmanda kasımpaşa maçında oynadık yunus yoktu..

Eğerki üçlü defans çıkmayacaksak gene lemina sara tor üçlüsüyle yunusunda olduğu denklemde çıkmak daha mantıklı geliyor.Saha yerleşmindeki sıkıntıyı en aza indirmek lazım.

Bizim en büyük sorunumuz sistemden ziyade sahaya yerleşimde.Hangi sistemi oynarsak oynayalım sürekli değişiklik yapma gereğini hissetmemizin nedeni sahaya doğru yerleşememek.

Bunun dışında oyuncu profillerini düşünürsekde bence oynamamız gereken sistem
3-4-1-2 dir diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt