Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Skoru erken bulsak da Osimhen'i oyundan alsak galibiyet kadar önemli bir olay ... Hem sakatlık hem de kart riskinin önüne geçmek lazım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu yau?Ahbert Uğur İz den şoke edici bir msj aldım.
Pt kaybı olur mu dedim
Bu feed backi verdi bana
‘’Çok da zikimde’’
Osimhen Bjk maçında kart görürse bu sefer de Samsun maçında oynayamayacak.Skoru erken bulsak da Osimhen'i oyundan alsak galibiyet kadar önemli bir olay ... Hem sakatlık hem de kart riskinin önüne geçmek lazım...
Osimhen Bjk maçında kart görürse bu sefer de Samsun maçında oynayamayacak.
Hangi maçta galibiyete daha yakınız?
Bjk dep mi?
Samsun dep mi?
Osimhen hangisinde olursa Gs adına daha hayırlı olur acaba?![]()
Hamlelerini beğeniyorum5-0
5-1
5-2 falan.
Lemina konusunda Okan buruk hazır değil derken herkes Okan buruğu eleştiriyordu son 2 maçta gördük ki lemina gerçekten hazır değil bende torreirea dan devam etme taraftarıyımHiç hazır değil ya, olur yine oynayabilir de Tor Sara arasında bir ezber var en azından onu kullanalım istedim.
Peki hazır olmayan adam hazır olması gereken adamlara göre bu kadar etki edebiliyor olması Okan Buruk ve ekibi için sıkıntılı bir durum değil mi?Lemina konusunda Okan buruk hazır değil derken herkes Okan buruğu eleştiriyordu son 2 maçta gördük ki lemina gerçekten hazır değil bende torreirea dan devam etme taraftarıyım
Muslera
Frank Sanchez Apo Eren
Yunus Torreira Sara barış
Morata Osi
Taktik maktik yok. Bam bam bam
Korktuğum bir müsabaka yarım sıfıra razıyız.
Roland Sallai ile Victor Osimhen, Beşiktaş derbisi öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor.Sanmıyorum
Sınırda kim var bizde Osi hariç?
Dikkat etmek lazım derbi var.