- 2 Nisan 2012
- 43.356
- 22.333
- 2.888
Rüyamda hakem yasin kol'du biz de beşiktaş a kol gibi giriyorduk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet en çok biz bağırmalıyız ama ifb isteyince verdiler şuan aynı durum söz konusu. Bakalım napacaklar. Tff bu kararı veremezse en çok kendi zarar görür.Bizim yönetimde iş yok. Ulan yabancı hakem diye bagiracaksin. Bomboş duruyorsunuz. Bize şimdi hıyar bir yerli hakemi getirirler
bence deGüvenlik gerekçesi ile ertelenebilir
Erteleme olmayacak. Fikstür daha da sıkısmasın diye. Twitterda başlık vardı yerli hakem verecekler diye aslı astarı ne bilmiyorum ama yönetim çıkıp yabancı hakem diye açıklama yapmalı. Milletde yerli hakemler Galatasarayı kolluyor diye algı var yerli hakem gelirse sırf bu algıyı bastırmak için bizi dograrbence de
Arada geliyor böylekardeş net bir şey yokken bu post ne vahiy gelmiş gibi?
sanırım gerçekten türk hakemler bizi destekliyorYabanci hakemi niye istemiyor bizim yönetim??? Yaw bi aciklama yapsaniza, nerede bunlar?
Algı yok gerçekten öyle istiyorlar ,kaç aydır bu mevzu var daha ne hocadan ne başkan olacak heriften yabancı hakem istiyoruz cümlesi çıkmadı aksine yerlileri ovuyorlar, özellikle hocanın yerli hakem isteği desteğini çözemedimValla bu tetikçi hakem müsveddeleri bizi doğrarsa konuşacak sözümüz olmaz. Ne de olsa yönetim ve Okan yerli hakem istiyor! diye algılandı.