⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

Kendiside farkında bence psikolojik olarak çok yıpranmış ve yorgun görünüyor gemiyi limana yanastirma derdinde 5.yildizi takip bırakayım gibi düşüncesi var bence ki en doğrusu olur yipranmakta fazlasıyla haklı hataları çok var lakin bu denli yalnız bırakılmayi haketmiyor bu adam ,erden arkasında olsa şu an çok şey farklı olurdu
İste dedigimde bu ben okan burugun iyi hoca olduguna hic bir zaman inanmadim

Olayin motivasyon ikili ilişkiler kismi erden timurdaydi teknik kismi icin irfan hocanin katkisinin cok buyuk olduguna inaniyorum

Umarim avrupaya giderde iyi hocami kotu hocami anlariz

Nasil bir lig izliyoruz, Fenerbahce Galatasaray deplasmani icin gucunu kullanip yabanci hakem atiyor, 1 puan kazaniyor, BJK derbisine yabanci hakeme izin vermeyip GS dusmani FB sempatizeni diyebilecegimiz bir hakem atiyor (FIFA kokart olmayan) ve Galatasaray'a 3 puan kaybettiriyor sacma bir kirmizi kart ile 60 dk 10 kisi oynatiyor.. medyada 1-2 yer disinda kimse hakemi de konusmuyor.

Adamlara helal olsun, masa basinda tum paydaslari ezip gectiler. Ve hala biri aciklamiyor neden sadece FB'nin dezavantajli oldugu maca yabanci hakem getirildi? Tum tarafsizligini kaybeden bir TFF ve medya varken, bizim kulup biz sahada kazaniriz modunda geziyor ki oyle bir oyun da yok ortada..

GS camiasinin lider olmasina ragmen acik ara tarihindeki en basarisiz sezonu bence..

Ve bunun hepsine ayak uyduran GS taraftari Okan hoca disinda elestiri yapacak yer bulamiyor.. bu kadar mi gercekler gorulmez..

Nasil bir lig izliyoruz, Fenerbahce Galatasaray deplasmani icin gucunu kullanip yabanci hakem atiyor, 1 puan kazaniyor, BJK derbisine yabanci hakeme izin vermeyip GS dusmani FB sempatizeni diyebilecegimiz bir hakem atiyor (FIFA kokart olmayan) ve Galatasaray'a 3 puan kaybettiriyor sacma bir kirmizi kart ile 60 dk 10 kisi oynatiyor.. medyada 1-2 yer disinda kimse hakemi de konusmuyor.

Adamlara helal olsun, masa basinda tum paydaslari ezip gectiler. Ve hala biri aciklamiyor neden sadece FB'nin dezavantajli oldugu maca yabanci hakem getirildi? Tum tarafsizligini kaybeden bir TFF ve medya varken, bizim kulup biz sahada kazaniriz modunda geziyor ki oyle bir oyun da yok ortada..

GS camiasinin lider olmasina ragmen acik ara tarihindeki en basarisiz sezonu bence..

Ve bunun hepsine ayak uyduran GS taraftari Okan hoca disinda elestiri yapacak yer bulamiyor.. bu kadar mi gercekler gorulmez..
Bende Okan hocayı yanlış bulsamda bu sezon aleyhimize yapılanlar nedeniyle onu sezon sonuna bırakalım derim. Adamlar psikolojik olarak seni bitirmiş. Bakın fbden son 1 aydır yabancı hakemin y sini ağzına almıyor çünkü istediğini aldı, bjk maçında yasin kol atandığı an ben açıkça yazdım bu maç gitti bari ağır hasar olmasın çünkü psikolojik olarak sen bittin, maçta hakem büyük hata yapmamışmış, yahu sen korkudan faul yapamadın kart görmesin diye oyuncuları uyardın kimse topa giremedi. Böyle oynayamazsan sen bittin işte sonuç. Fb yerli hakemler nasılsa bana kart gösteremiyor diye sahada agresif oynuyor rakipler dokunsa sarıkarr kkart görüyor. Şartlar eşit değil sen nasıl mücadele edeceksin bunlarla. TFF şu an yüzde100üyle fbnin arkasında istediği herşeyi yapıyor. Bizde ne yönetim ne birşey kimse çıt çıkaramıyor. Sahada oyunculara bile bu sirayet ediyor arkamızda kimse yok düşüncesi. Şu an Okan hoca bizim en son sorunumuz, onun gerği sezon sonu yapılır zaten.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Urs meier ne demiş pozisyona yavşaklar niye bişey söylemedi

Hakem kararına falan takılmaya gerek yok berbat oynadık kaybettik. Bjk 5li orta sahayla çıkınca taklaya geleceğimizi hissetmiştim açıkcası. Keşke Okan hoca franskowskinin arkasına top attıklarını gördükten sonra Barışla onu yer değiştirebilseydi ama yapcak bir şey yok. Kabul edilebilir bir yenilgi ama bundan sonra tek puan kaybının mazur görüleceği maç ts deplasmanı olur diğerlerinde tulum çıkarmamız lazım.

Lan şu maça Morata yerine Lemina ile başlasak rahat kazanırmışız.

Çok yazık oldu. Bu ezikleri sevindirdik.

Geri
Üst Alt