⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

10 kişi kalan takım çift forveti teke düşürür, antrenörlük 101
Karşındaki 3. lig takımı bile olsa tek forvete dönülür, neyin inadı bu ya

Yok abi benim içim hala soğumadi. Bu nasil futbol?! Ilk 15 dakikada biz napiyoruz dedim!! Rezillk ya! Osimhen lüks bize! Bizim kadromuzda kötü! Hele yerlilerin gram faydasi yok. Sanchez ve osimhen dısinda kimseye güvenmiyorum. Belki biraz eren! Ulan derbiye kurtarici olarak giren ahmet kutucu! Püüühhh!

Yok abi benim içim hala soğumadi. Bu nasil futbol?! Ilk 15 dakikada biz napiyoruz dedim!! Rezillk ya! Osimhen lüks bize! Bizim kadromuzda kötü! Hele yerlilerin gram faydasi yok. Sanchez ve osimhen dısinda kimseye güvenmiyorum. Belki biraz eren! Ulan derbiye kurtarici olarak giren ahmet kutucu! Püüühhh!
Ameliyatlı haldeyim bu halde ahmete 3 tur fark atarım sahada koşarken

Bu maç okan burukla taraftar arasindaki
Organik bagin tamamen ortadan kalktığı maçtır şampiyon da olsak daha da düzelmez
Kendiside farkında bence psikolojik olarak çok yıpranmış ve yorgun görünüyor gemiyi limana yanastirma derdinde 5.yildizi takip bırakayım gibi düşüncesi var bence ki en doğrusu olur yipranmakta fazlasıyla haklı hataları çok var lakin bu denli yalnız bırakılmayi haketmiyor bu adam ,erden arkasında olsa şu an çok şey farklı olurdu

Kendiside farkında bence psikolojik olarak çok yıpranmış ve yorgun görünüyor gemiyi limana yanastirma derdinde 5.yildizi takip bırakayım gibi düşüncesi var bence ki en doğrusu olur yipranmakta fazlasıyla haklı hataları çok var lakin bu denli yalnız bırakılmayi haketmiyor bu adam ,erden arkasında olsa şu an çok şey farklı olurdu
Bu adam kovulmadan gitmez

Her şeyi bir kenara bıraktım.

Defansa bir göz atınca Cuesta, Jelert ve Frankowski’ye sadece bu sezon +15 milyon euro harcama yapıldı.

Biri yedek, diğeri kadro da yok ve üçüncüsü kırmızı kartla oyundan atıldı ve ortalama seviyede katkı bile vermiyor.

Söyleyeceklerim sadece bu kadar. Herkese iyi bayramlar.

iki hafta nasil bir hazirlik yapildi besiktasa karsi? Ya koca iki hafta`, tamam milli takimda oyuncular vardi peki geri kalanlarla hic mi bir taktik idmani yapilmamis`? hic mi kondisyon yüklenmemis? Bu kadar gayri ciddi bir hoca ben ilk defa görüyorum. Hani ligden koparsin hic bir hedefin olmaz elindeki kadro kötü olur aman ne kendimi zorlayim dersin ama bu sekilde bunun hic bir aciklamasi yok. Koca mill ara cöpe atilmis.

iki hafta nasil bir hazirlik yapildi besiktasa karsi? Ya koca iki hafta`, tamam milli takimda oyuncular vardi peki geri kalanlarla hic mi bir taktik idmani yapilmamis`? hic mi kondisyon yüklenmemis? Bu kadar gayri ciddi bir hoca ben ilk defa görüyorum. Hani ligden koparsin hic bir hedefin olmaz elindeki kadro kötü olur aman ne kendimi zorlayim dersin ama bu sekilde bunun hic bir aciklamasi yok. Koca mill ara cöpe atilmis.
Torreira ve Muslera Uruguay'a gittiler

Takım kötü oynayabilir ama hakem vasıtasıyla ağzımıza ettiler dün akşam kimse kusura bakmasın.. 11'e 11 oynarken kasimpasa deplasmanında gerideyken bir şekilde öne geçmeyi başardın alanya deplasmanında da gerideyken öne geçtin burada da gerideyken en kötü beraberliği alirdin ama dünyanın en saçma kırmızısiyla seni 10 kişi bırakıp 1 saat eksik oynattilar...Dün ne bjk top oynadı ne de seyirci maçın içindeydi...Kirmizi kart olmasa çok büyük ihtimalle maç bir şekilde bize dönecekti..Bu maçtaki beraberliğin bizim için altın değerinde olduğunu bildikleri için fisimizi ilk fırsatta çektiler.

Arkadaş ben anlamiyorum bu "Biz ne top oynadik ki zaten" diyip herseyi sineye çeken grubu.

Rakibin en zor deplasmanına yabanci hakem getirtiyor hem de asbaskanin sahip olduğu maribor fc nin mariborlu hakemini..Sonra bir daha hiçbir maça yabancı gelmiyor çünkü fb nin tüm derbileri icerde artık..

Yasin Kol denen hakem seni Alanya maçında biçiyor 7 sarı artı bir kırmızı veriyor üstüne bir sonraki deplasmanına yine veriliyor

Rakibine tek bir tane kırmızı kart verilmemis bu sezon..Üstelik Avrupa liginin açık ara en çok kart gören takımı bunlar..

Rakibinin aleyhine bu sezon hicbir hakem korkudan direk penaltı calamamis hep var beklenmiş.. Hatta aleyhlerine bir hakemin var i beklemeden çaldığı en son penaltı taa gecen sezon içeride oynadıkları 22.hafta a.gucu maçı.. Yani yaklaşık 40-45 haftadır çalamiyor hiç bir orta hakem..Mesela bu sezon bizim aleyhimize fb deplasmanında,demirspor deplasmanında,içerideki samsun maçında güzel güzel çaldılar var i beklemeden...

Rize maçında rakibin gerideyken vardan uydurma penaltı ustune rize 10 kişi kaliyor skor gelmeyince olmayacak bir yerde 9 kişi bırakıyor..

Samsun maçında yine skor gelmeyince uydurma bir kırmızı..

Federasyon başkanı bize ağzına geleni söylerken rakibin aleyhine tek bir açıklama yapmamış..

Rakibin bu hafta deplasmana küme düşme hattında çok kritik bir yerde olan bodrum maçına çıkıyor ve bodrum 4.kaleciyle maça çıkıyor üstüne 3 tane as oyuncusunu yedek bırakıyor...7 maçtır gol yemeyen bu takım tek devrede 4 gol yiyip ilk devrede havlu atıyor.. 2 hafta önce Antalyaspor sadece 3 faulle maçı bitiriyor.. Ondan 2 hafta önce Alanyaspor en önemli 2 oyuncusunu yedek bırakıyor peşinden bizle oynadıkları macta bu adamlar ilk 11 çıkıyor..Hiçbir iddiası olmayan ligden haftalar önce çekilen demirspor bizim maçta sahadan çekiliyor o maçın akşamında yabancı hakem goygoyu başlıyor ve derbiye yabancı hakem geliyor..Kasimpasa nin bizimle oynadığı maçlar ve fb maçları arasındaki farklar..Şu bahsettiğim olaylar sadece son 3 ayda yasananlar..

Medya tamamen bunların elinde..Samsun gibi azcık direnç gösterme ihtimali olan takımları,futbolcuları başkanları 1 hafta boyunca sindirme politikası..

Yani bunlari görup nasil hala bunlar yokmus gibi konusulur..Böyle rezil bir ortamda,bu kadar kollanan bir rakibin varken,bu kadar pasif ötesi bir yonetim varken nasil önce saha içi konuşulur...

Geri
Üst Alt