⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

Kırmızı kart doğru yanlış bilmiyorum ama Fenerbahçe imkanı yok böyle bir kırmızı kart görmezdi, Keza Davinson'a yapılan hareket mesela Skriniar'a yapılsa direkt penaltıydı. Hakemlik açısından en kötü sezonlardan birisi oluyor cidden iyi bir hakem yok ligde sezon sonuna kadar böyle maçlar görmeye devam etmemiz muhtemel.

Kırmızı kart doğru yanlış bilmiyorum ama Fenerbahçe imkanı yok böyle bir kırmızı kart görmezdi, Keza Davinson'a yapılan hareket mesela Skriniar'a yapılsa direkt penaltıydı. Hakemlik açısından en kötü sezonlardan birisi oluyor cidden iyi bir hakem yok ligde sezon sonuna kadar böyle maçlar görmeye devam etmemiz muhtemel.
İşte bu yüzden bizim maça yabancı hakem getirttiler. Çünkü Türk hakemler direk ev sahibi takım atmosferinden etkileniyor. Direk yani. O maça Türk hakem gelseydi çok farklı şeyler konuşulurdu.

Bir kere senin saha avantajini adamlar direkt ekarte ettiler. Avrupa maçı havasında geçen maç oldu

images - 2025-03-02T185851.180.webp

Davinsonun penaltisina cagirmayan yabanci vara ne demeli???? Acaba cagirdi da Avar falan mi gecistirdi?

Yani rezalet futbol oynuyoruz, takim bastan asagi dagildi ama resmen penaltimiz hic edilmis!!

Bu igrenc yonetim ve futbolcu transferinde Terimden bile beter olmayi beceren Okan hocamizi ayri tokqtlamak gerek, ama hakkimiz yebdiginde bu durumlari unutturuyor iste!

Ben olsam sampiyon olur olmaz, Bein ihalesinden cekilirim. Tffdeki itlerin bi tarafini tutusturabilecek tek konu bu.

Bizim aboneliklerimizle bize zulum izleriyorlar hem de senelerdir!

Yapmamız gereken tek şey, (sallai-yunus değişikliği dışında) fb onbiri ile maça başlamaktı.

Bu kadardı ya.

Morata ve Mertens de kulübeden gelecek iki hücum hamlesi olarak elimizi güçlendirecekti.

30 milyon Gs taraftarı bunu biliyordu ve gördü, bir tek hoca göremedi.
Morata olsaydı o maçta Lemina'yı da oynatmazdı ki. Biraz taraftar baskısıyla ve Mertens'in formsuzluğuyla Lemima'ya mecbur kaldı.

Maç öncesi Antalya maçı 11'i diyor sanki Real'i yendik.

Morata olsaydı o maçta Lemina'yı da oynatmazdı ki. Biraz taraftar baskısıyla ve Mertens'in formsuzluğuyla Lemima'ya mecbur kaldı.

Maç öncesi Antalya maçı 11'i diyor sanki Real'i yendik.
Lemina olmasaydı fener bizi yenmisti

Allah sizi bildiği gibi yapsın inşallah bayramimizi zehir ettiniz 1 hafta boyunca TV spor programları bana haram.

Şu saat oldu. Sinirimden uyuyamıyorum. Bayram zehir oldu.

Sosyal Medya Televizyon haram bize bu hafta bayramı zehir ettiniz yazıklar olsun ruhsuzlar

Kkart yanlış, VAR müdahalesi hepten yanlış, Penaltı pozisyonunda VAR bekletmedi bile hemen oyun başladı aleyhimize olsa 5 dakika incelenirdi. VAR ada kim olduğu belli olmayan bir yabancı atadılar, ben şüpheliyim bu yabancıdan, AVAR daki herif kontrol ediyorda olabilir. Hakemler bizi doğradı ama böyle olaxağı belliydi ben kamuoyu yaratmayan hatta hiç konuşmayan Yönetime kızarım. Fb ne istese oluyor. Onlar BJK ile deplasmanda oynasa Yüzde%100 yabancı hakem atanırdı. Hiçbir gücümüz yok, şampiyonluğu bile verir bunlar acaba diyorum kapalı kapılar ardında bir şeylermi oluyor.
Okanda ikinci suçlu hakemlere rağmen bu maçta yenilmezdik rezalet kadro ve oyun planı ile yenilmeyi hakettik.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk yari 1:1 bitmis bir adam eksiksin, hangi akla hizmet hala morata ile ikinci yari maca cikarsin? Resmen futbolcularin baskisindan korkan bir insandir, söz geciremiyir oyunculara, cünkü kimse sallak degil ne kadar yetersiz bir td oldugunu bütün futbolcular biliyor, bunun dengesini getirmek icinde futbolculari rahat birakiyorsun izin veriyorsunki huzursuzluk cikmasin, ciddi diyorum tudor vari antreman yaptirmis olsaydi simdiye futbolcular birlik olup bunu kovdururdu. Hemi yetersiz olacak hemide bol bol antreman yaptiracak hoca yi kimse sevmez ama yavas yavas catlak sesleri geliyor, abdül cikinca isyan etti

Osimhen'i pozisyona sokamamak kabul edilemez Okan hiç mi taktik çalıştırmıyorsun takımı

Arkadaşlar, Torreira'nın olağanüstü şutu olmasa gol atamazdık bu leş beşiktaş'a.

Hala durumun farkında değil bazıları.

Forvetin 75m euroluk adam. Bu adam bizden gittiğinde takım arkadaşları her maç 1,5xg pozisyona sokacaktır.

Geri
Üst Alt