Beklediler beklediler hakem atandi hakem dogradi maci kaybettik simdi göstermelik aciklama yapavaklar allah belanizi versin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımın hep en çok koşanları yeni transferler oluyor ve 1-2 aya diğerlerine ayak uyduruyor
Kontra kovalatmayı da bilmiyor ki, yerleşik savunma yaptırmayı bilmiyor. Ne zaman yerleşik savunma yapsak kolay gol yiyoruzDevrede Morata-Lemina değişikliğini yapıp kontra kovalasaydık en kötü beraberlik alırdık. Bizim verdiğimiz açıklar haricinde Beşiktaş’ın pozisyon üretecek becerisi yoktu. Hocada oyunu okuyacak kapasite olmayınca böyle oluyor maalesef. Takım bireysel olarak maçı alabilirse alıyor, hoca becerisine ihtiyaç duyulan hiç bir maça müdahale edemiyor başımızdaki. Ne olursa olsun yollar ayrılmalı, en kötü sezon sonu. Hatta bu hafta içi ve Samsun maçında sallanırsak hemen aksiyon alınmalı.
Konuştukça batın emi kifayetsiz muhteris herifler. Adamlar yabancı hakem isteriz diye bir yaygara koparıp içimizden geçtiler...Abi susun bari gündemi meşgul etmeyin ya
Vallahi bu maça Yasin Kol atanmış susmuşsun şimdi hiç konuşma
Ona iyi gir buna iyi gir, al milli araya da süper girdik ama sonuç berbat. Takımın hocası akıllanmıyor ki şansa bir maç alıyoruz sonra ertesi maç yine hüsran. Yılbaşından beri bu böyle malesef.bayram zehir oldu berabere falan kalsak takmazdım hiç bide fener maçı geliyor ya eleyip bay a iyi girmek lazım
lig bitsede rahatlasak vallaOna iyi gir buna iyi gir, al milli araya da süper girdik ama sonuç berbat. Takımın hocası akıllanmıyor ki şansa bir maç alıyoruz sonra ertesi maç yine hüsran. Yılbaşından beri bu böyle malesef.
Berbat ettiler mis gibi giden sezonu.
Bu zamanlarda bir kahraman oluşturmak gerekiyor hocadan net kararlar bekliyorum fener maçından itibaren hamleler gelmesi gerekiyorÖncelikle Beşiktaş'ı tebrik ederim çünkü kurabiye gibilerdi ve standart mücadele ettiler yani bize çelme takma motivasyonları yoktu.
Biz sahanın hiç bir bölgesinde hiç bir zaman en ufak bir üstünlük kuramadık bu hoca ile açıklanamayacak bir rezaletti, rakibin hatır gönül işine maçları alır iken insanda biraz onur ve haysiyet mücadelesi olur yani şu maçı kaybetmek en zoruydu ki onu başardık.
Avantaj hala ciddi boyutta biz de çünkü Fener en az 1 kere daha hata yapacak biz ise kalan 8 maçın 5'ini kazanmamız çok olası.
Günün benim açımdan tek kısa özeti şu oldu; mevcut Galatasaray oyuncularının hiç birine güvenmiyor ve aidiyet hissetmiyorum.
fener alanya macı sonrasi yabancı hakem olayını ortaya attıgı gunden itibaren kulüp olarak bizde tüm maclar artık yabancı hakem istiyoruz deseydık muhtemelen tüm maclar yabancı olacaktıGördük deplasmanda yabancı hakem önemini, tribünler ne zaman “ooo” diye ayağa kalksa düdük çaldı ya da avantaja bıraktım dedi.