⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

hadi bir hesap yapsın şu kadar beraberlik bu kadar yenilme hakkımız diyenler de pozitif olalım

yapılan transferler fos çıkmamış gibi

t. direktörün iyiymiş gibi

rakibin maçlarında göz göre göre şike dönmüyormuş gibi

ses edecek yönetimin varmış gibi pozitif olalım ama öyle hesap istiyorum

Hakem doğradı

Çok erken 10 kişi kaldın

Hocanın oynattığı top malum

Maalesef bir puan iyi olacaktı onu da başaramadık. Enseyi karartmaya gerek yok bir daha böyle bir maç oynamayacağız. Yalnız bu yönetim ve bu hocayla işimiz iş tabii ki

Önce bir soluklanalım. Bay haftasında kendimize gelelim. Şampiyon olacağımızdan hiç bir şüphem yok. Herkese hayırlı bayramlar

2 kasımpaşa maçı ve bu maç sonucunda bedava verilmiş bir 6 puan.

2 Kasımpaşa
1 Hatay
1 Eyüp

Gereksiz puan kayıpları ayağımıza dolanıp duruyor.

sn. hocamıza bayram hediyesi için teşekkür ederim

bütün foruma hayırlı geceler ve iyi bayramlar

Hakem doğradı

Çok erken 10 kişi kaldın

Hocanın oynattığı top malum

Maalesef bir puan iyi olacaktı onu da başaramadık. Enseyi karartmaya gerek yok bir daha böyle bir maç oynamayacağız. Yalnız bu yönetim ve bu hocayla işimiz iş tabii ki
Bilmem katilirmisin ama Bu maç değilde araya fener maçı girmesi kötü oldu bence ali ,o maçta yenilirsek işte bizi ciddi kötü etkiler diye düşünüyorum
Fenerin paf takımlarıyla maçlarının bitmesi olumlu tabi

Bilmem katilirmisin ama Bu maç değilde araya fener maçı girmesi kötü oldu bence ali ,o maçta yenilirsek işte bizi ciddi kötü etkiler diye düşünüyorum
Fenerin paf takımlarıyla maçlarının bitmesi olumlu tabi
Hiçbir şey olmaz. Fb'ye karşı rezil bir top oynamadığımız müddetçe rüzgar Fb'nin arkasına geçti demem. Fb'nin takılmadan gelmesi gerekiyordu öyle diyebilmemiz için

Bence Fb'de bizi ezecek oyun kalitesi yok. Arenadaki derbi gibi bir derbi izleriz kupa maçında. Kısır bir maç olur kim turlarsa turlasın şampiyonluk yarışını o kadar da etkilemez. Keşke herifleri sahadan silmeye çıksak ama OB'nin maçası yemeyecektir

iyiki fb de mourinho varda fenerde 4 puan kaybeder ama biz kaç kaybederiz?

Geri
Üst Alt