⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

Sövmekten bitap düştüm lan Okan sana. Devre arası nasıl oyuncu değiştirmeden ikinci yarıya başladın ya sen, hocayım diye ortalarda geziyorsun ya o bakımdan merak ettim.
Bir hocanın kalitesi maç sonu açıklamalarıyla da anlaşılabilir.okan bir kaç aydır inanılmaz saçma açıklamalar yapıyor.aklını kaybetmiş gibi.maç sonu saha içi konuşmayı unutmuş.goygoy yapıyor sürekli.iyi oynarken göze çarpmıyor da takım kötüyken mide bulandırıyor böyle açıklamalar.

Dikkat ediyormusunuz 2 ayı geçti sadece dursun değil maç önü ve sonraları hickimse konusmuyor

Devrede Morata-Lemina değişikliğini yapıp kontra kovalasaydık en kötü beraberlik alırdık. Bizim verdiğimiz açıklar haricinde Beşiktaş’ın pozisyon üretecek becerisi yoktu. Hocada oyunu okuyacak kapasite olmayınca böyle oluyor maalesef. Takım bireysel olarak maçı alabilirse alıyor, hoca becerisine ihtiyaç duyulan hiç bir maça müdahale edemiyor başımızdaki. Ne olursa olsun yollar ayrılmalı, en kötü sezon sonu. Hatta bu hafta içi ve Samsun maçında sallanırsak hemen aksiyon alınmalı.

Maval okuma! Aşırı kötüsün. 11 olsan ikinciyi yerdin, penaltı yaptırırdın.

Korner bayrağının orada yaptığın hareket neydi
İlk yenilen golde davinson yerde kayarken adamı izliyor sende uzaktan 5 dakika boyunca izledin yakin olsan yada kendi yerinde olsan zaten ilk golü yemeyecektik

Esasında Şikecilere karşıda kaybedecekti ama olmadı işte şimdi bir haftada salıncak kardeşlerine kaybederek duble duble yapacak Okan efendi

bayram zehir oldu berabere falan kalsak takmazdım hiç bide fener maçı geliyor ya eleyip bay a iyi girmek lazım

Açık konuşmak gerekirse aynı durumda Şikeciler kalsa kırmızı kart verilmez ve 2-1 sonraki penaltı beklediğimiz pozisyona penaltı verilirdi ve Şikeciler en kötü berabere kalırdı. Hakem bu kadar önemli ama dursun ve avanaleri susarak takımı sabote ediyorlar. Tek amaçları florya ihalesi takım filan umurlarında değil. Çünkü futbol dışındaki branşlar nal topluyor.

Geri
Üst Alt