⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

Bizim futbolcular milli arada kıta değiştirecek ya.. inşallah sıkıntı olmaz

Beraberlik deseler çıkmam maça

Beraberlik deseler bjk kesin çıkmaz ben çıkarım Galibiyet şansımızı yüksek görüyorum. Mayıs geliyor beyler sakinliği bir kenara bırakalım harcamayacağımız takım olmamalı.

Bende pek çekince yok. Oyuncular kafaya takarsa alır maçı. Çok daha güçlü takımız.

Bir sıfır da olsa yenebilecek kabiliyetimiz var. Maça çıkmama telaffuzu çok pesimist.

Kolpadan galibiyet çıkarırsak

1741988510211.webp

Milli aranın ardından karşılaşacağımız Beşiktaş'ta Konyaspor maçı öncesi kart sınırındaki oyuncular:

- Emirhan Topçu (Stoper)
- Ciro Immobile (Forvet)
- Mert Günok (Kaleci)
- Ersin Destanoğlu (Kaleci)

Milli aranın ardından karşılaşacağımız Beşiktaş'ta Konyaspor maçı öncesi kart sınırındaki oyuncular:

- Emirhan Topçu (Stoper)
- Ciro Immobile (Forvet)
- Mert Günok (Kaleci)
- Ersin Destanoğlu (Kaleci)
Emirhan ve Mert gitse iyi olur. Immobile baya kötü, oynaması kötü olmaz ama derinliği azaltacağı için onun da gitmesi iyi olur

Evet, bu maci alirsak yolun yarisindan fazlasi tamam. Ama az cok formda, kaliteli oynayabilen topculara sahip ve evinde iyi oynayan Besiktas'a karsi nasil bir oyun sergileyecegiz emin olamiyorum. Guvendigimiz adamlar Sanchez, Osimhen ve belki biraz Torreira. Buna en az 3 topcu daha eklenmesi lazim, o da Sara, Baris ve beklerden biri olmali ki maci kaybetmeyelim. 2 oyuncu daha eklenirse (mesela surpriz Eren ve Morata'nin iyi oyunu) maci kazaniriz.

Ekmegimize yag surme gorevi Samsunspor'da. Oldu da puan alabilirse Fenerbahce'den inanilmaz rahatlama olur. Kaybetsek bile idare edebilecegimiz bir ortam olabilir. Ama Fenerbahce farki mac eksigi ile 7 puana indirirse kazanmaktan baska care yok. Kasimpasa'ya, Hatay'a verdigimiz 4 puanin acisi simdi cikiyor iste.

Antalyaspor'a karsi maci izleyemedim, ama ordaki oyun aldatici da olabilir. Turkiye'de takimlarin cogu cok zayif malesef, kestiremiyor insan. Dua edecegiz Osimhen, Morata, Baris, Sara falan hayatlarin maclarini oynasinlar.. kazanirsak Fenerbahce'ye cok net mesaj olur ve sampiyonluk icin hayati 3 puan yazilir.

Bir parantez de rakip teknik direktore acmak lazim. Bos adam degil. Okan hoca cok ciddi hazirlanmali bu maca..

Beraberliğin kötü bir sonuç olmadığı maç bunun bilincinde çıkıp daha kontrollü oynayabiliriz

İş bizde bitiyor oynamaya niyetleri varsa alırız.

Bugün antalya maçındaki ilk 11le çıkmamalı. Osimhen tek oynamali. Bugünkü maç bjk maçı ile kiyaslanamaz. O maçta orta saha üstünlüğü önemli olacak bizim için. Gerekirse beraberlikte bizim için iyi sonuç olur.

Beraberlik niyetiyle gidersek beceremeyiz yeniliriz gücümüzü göstermeliyiz daha güçlüyüz eksiğimiz yok fazlamız var bu hissettirilmeli

aynı kadro çıkacaktır sakatlık olmazsa.

Muslera
Frank Sanchez Apo Eren
Yunus Torreira Sara Barış
Morata Osi

yeneriz

bjk cacık takım

Geri
Üst Alt