⚽ SL 24/25 H:29 | Beşiktaş 2-1 Galatasaray | MS | 29 Mart

Milli aranın ardından karşılaşacağımız Beşiktaş'ta Konyaspor maçı öncesi kart sınırındaki oyuncular:

- Emirhan Topçu (Stoper)
- Ciro Immobile (Forvet)
- Mert Günok (Kaleci)
- Ersin Destanoğlu (Kaleci)
Bi mert olmazsa isimize yarar. Digerleri tirt

Bu macida rahat kazanirsak 2 farkli
Onumuz acilir sonra moda gireriz
Bu mac kırılma macidir
İyi futbol guzel bir galibiyetle hersey degisir

Okan Hoca takıma devre arasında yükleme yaptı. Oyuncular o yorgunluğu kaldıramadı. Sakatlıklar ve fiziksel çöküş yaşandı. Kiev'i yenip ilk 8 yapacağına inandığı için böyle bir tercih yaptı. Yanlış bir karardı. Ligin ve Avrupa'nın en kritik maçlarında oyuncular bitikti. Sonuçlar kötü olunca yüklemeyi dillendiremediler.
Gelinen noktada çok yara aldık. 8 farklı ligi de zora soktuk. Ancak bundan sonraki süreç o yüklemenin meyvelerinin alınacağı süreç olacaktır. Benim içim rahat. Çok temiz şampiyon olacağız. Ben son maça kadar 3'er puanla gideceğimizi, son maçın formalite maçı olduğu için 1 puan olabileceğini düşünüyorum. Ne BJK ne TS ne de diğerleri duramaz karşımızda..

İyi bile olsak zor maçtı zaten
Şimdi ilk mağlubiyet burdan gelir diye düşünüyorum açıkçası

Banko lemina oynar rafayı tutmamız lazım golü bulursak kaybetmeyiz diye düşünüyorum Allah kerim bakalım..

Kazanamiyorsak yenilmemeliyiz.

Maglubiyet ve beraberlik arasinda cok fark var. Maglup olursak puan kaybi hakkimiz kalmiyor, beraberlik halinde bir beraberlik hakkimiz daha olacak.

Bugünkü skor yaniltici oldu bence, kötü oyunumuz devam ediyor. 1 puana fitim ben.

Okan‘in Morata‘yi kesmeyecegine göre 3‘lü cikmamiz lazim diye düsünüyorum. 4-4-2 ile Inönü‘de epey zorlaniriz.

Muslera
Lemina Sanchez Abdul
Frank Torreira Sara Baris
Yunus
Morata Osimhen

Su maca 6 puan farkla cikmak cok iyi olacakti. Pasa ve Hatay kayiplarindan biri olmamaliydi.

Gedson ve rafa harici zorluk çıkaracak kimse yok

Hoca değişikliğe gider mi bilmem belki 3lü gibi yapıp leminayı 3lünün ortasına koyabilir, savunmada 3lü hücumda ön libero gibi kullanıp gedson ve rafanın boş alan bulmasını engelleyebilir

Tjk kontra oynayacak, muhtemelen bizim solumuzdan şekillendireceklerdir hücumları.

Doğru taktikle kolaylaştırabiliriz maçı, hoca üzerinden şekillenecek bir maç kısacası.

Leminasiz biraz zor yeneriz bunları

mertens oynamalı mutlaka cift forvet oynayınca ortasahada eksık kalıyoruz

Geri
Üst Alt